محمدشریف شریفزاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: رویکردهای جدید در برنامهریزی، بر ساخت آینده از طریق شناسایی و تحقق سناریوهای مطلوب با رویکرد آیندهنگر استوار است. بر این اساس، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بر پایه تجربه و دستاورد ارزشمند برآمده از برنامهریزی راهبردی، با همافزایی اندیشمندان نسبت به آیندهنگاشت تعالی دانشگاه در افق ۱۴۲۵ اقدام کرده است.
وی بیان کرد: طبق هماندیشی صورت گرفته با حضور مدیران ستادی دانشگاه، در اولین گام با هدف تحلیل وضعیت با رویکرد بازاندیشی انتقادی جمع، از معاونتهای دانشگاههای درخواست شد تا نسبت به ارزیابی میزان تحقق خطمشیها و هدفهای راهبردی تعریف شده ذیل برنامه راهبردی توأم با بیان آموزهها و نیز مشکلات احتمالی تجربه شده و همچنین فهرست متغیرها و روندهای کلیدی تأثیرگذار در آن حوزه در چشمانداز ۱۴۲۵ اقدام کنند.
مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ادامه داد: هماندیشیهای جداگانهای با جامعه دانشجویی، فعالان فرهنگی و اجتماعی بهصورت وبینار برگزار و نسبت به فراخوان همفکری آحاد ذینفعان و دستاندرکاران نظام دانشگاهی اقدام شد.
شریفزاده خاطرنشان کرد: برای غنابخشی نظری و برقراری یک گفتمان آیندهنگر در خصوص تعالی دانشگاه، مجموعهای از نشستهای هماندیشی با دعوت از اساتید صاحبنظر داخل و خارج کشور طراحی و برنامهریزی شده است.
وی بیان کرد: در این راستا وبینار علمی با عنوان "سمت و سوی تحولات دانشگاه و آموزش عالی" با حضور دکتر مقصود فراستخواه روز چهارشنبه ۵ خردادماه برگزار میشود.
مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به اینکه این وبینار از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار خواهد شد، گفت: علاقهمندان برای شرکت در وبینار میتوانند به آدرس اینترنتی meet.gau.ac.ir/ch/p۱۴۲۵ مراجعه کنند.
شریفزاده تصریح کرد: از آحاد جامعه دانشگاهی و علاقهمندان که دل در گرو تعالی زیستبوم دانشگاهی دارند، تقاضا میشود نسبت به تسهیم دیدگاهها برای آیندهنگاشت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در چشمانداز ۱۴۲۵ از طریق رایانامه (1425@gau.ac.ir) اقدام کنند.
به گزارش ایسنا، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان قدیمیترین دانشگاه تخصصی کشاورزی ایران و نخستین مرکز آموزش عالی در شمال کشور است.
هماکنون بیش از ۴۰۰۰ دانشجو در ۱۰۸ رشته دانشگاهی شامل ۲۴ رشته کارشناسی، ۵۷ رشته کارشناسی ارشد و ۳۴ رشته دکتری تخصصی و در ۹ دانشکده و ۲۷ گروه آموزشی در این دانشگاه تحصیل میکنند.
این دانشگاه دارای ۲ پردیس اصلی دانشگاه به همراه ۹۵ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی، ۱۲ نشریه تخصصی، ۱۰۰ هکتار مرتع آموزشی و پژوهشی، ۳۵ هکتار مزرعه آموزشی و پژوهشی و ۳۰۰۰ هکتار جنگل آموزشی و پژوهشی است.
انتهای پیام
نظرات