• دوشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400030302172
  • خبرنگار : 71588

الحلبوسی: عراق از دیپلماسی پارلمانی برای حمایت از مساله فلسطین استفاده می‌کند

الحلبوسی: عراق از دیپلماسی پارلمانی برای حمایت از مساله فلسطین استفاده می‌کند

رئیس پارلمان عراق با «ریاض المالکی»، وزیر امور خارجه فلسطین و هیات همراه وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز، «محمد الحلبوسی»، رئیس پارلمان عراق با «ریاض المالکی»، وزیر امور خارجه فلسطین و هیات همراه وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تحولات مساله فلسطین، مناسبات دوجانبه و تجاوزات و حملات اسرائیل علیه مردم فلسطین گفت و گو کردند.

الحلبوسی در این دیدار بر موضع ثابت و همیشگی عراق در قبال مساله فلسطین از جمله تضمین برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس و تلاش عراق برای بکارگیری امکانات دیپلماتیک پارلمانی در حمایت از فلسطین و پایان دادن به تجاوزات اسرائیل در حق مردم فلسطین و بازسازی بخش‌های آسیب‌دیده در نتیجه بمباران و حملات ارتش اسرائیل تاکید کرد.

از سوی دیگر، وزیر امور خارجه فلسطین ضمن تقدیر و تشکر از موضع رسمی و مردمی عراق در قبال تحولات قدس و حمایت از مردم فلسطین در محافل عربی، اسلامی و بین المللی، درود محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را به رئیس پارلمان عراق انتقال داد و الحلبوسی نیز خواستار ابلاغ درود و احترام خود به عباس و دیگر رهبران فلسطینی شد.

ریاض المالکی، وزیر امور خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین پیش از این با رئیس جمهوری، نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفت و گو کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha