عبدالرضا حاجیلری؛ مدیرکل راهبری و پژوهش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی در این دیدار با اشاره به اینکه تحریمها همیشه برای جهاد دانشگاهی یک فرصت بوده است، گفت: ۳۱ طرح فناورانه توسط جهاد دانشگاهی در سطح کشور در دست اجرا است.
وی با اشاره به قطار ملی که اخیراً در کشور افتتاح شده است، افزود: ساخت سیستم رانش این قطار که نبض کنترلکننده آن محسوب میشود، از دستاوردهای جهاد دانشگاهی است.
حاجیلری خاطرنشان کرد: گلستان از نظر جمعیت و وسعت جایگاه خوبی دارد و ظرفیتهای بیشماری در بخش کشاورزی آن وجود دارد. در گلستان با وجود داشتن این ظرفیتهای خوب، متأسفانه هنوز اقدامات کافی انجام نشده است.
مدیرکل راهبری و پژوهش معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در کشور اقدامات مهمی خصوصاً در حوزه کشاورزی انجام داده و این نهاد میتواند متناسب با ظرفیتهای هر استان، ورود پیدا کند. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظرفیتهای خوبی دارد و آمادگی این را داریم که بین این دو مجموعه تعامل بیشتری شکل بگیرد.
علی نجفی نژاد؛ رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی عضوی از خانواده آموزش عالی کشور است که ظرفیتهای بیشماری دارد و قرار گرفتن جهاد دانشگاهی در کنار ما قطعاً ثمرات و فوایدی زیادی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه پیشرفت اتفاق نمیافتاد مگر اینکه ارتباطات برقرار شود، گفت: جزیرهای کار کردن فایدهای ندارد و باید در کنار یکدیگر به فکر توسعه استان باشیم.
نجفی نژاد بیان کرد: جهاد دانشگاهی اقدامات بسیار مؤثری در زمینههای مختلف در زمان تحریمها انجام داده است.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان تصریح کرد: ما با همکاری هم میتوانیم به قطب علمی و فناوری در حوزه کشاورزی منابع طبیعی در کشور تبدیل شویم.
ابراهیم شهبازی؛ سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر سازمان دانشجویان، خبرگزاری ایسنا و ایکنا و سازمان انتشارات در استان فعال هستند و این مجموعهها میتوانند در دانشگاه منابع طبیعی گرگان حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه اساس کار ما دانشجویی و تربیت دانشجو است، بیان کرد: در قسمتهای پژوهش و تجاریسازی و تولید محصول دانشبنیان میتوانیم از ظرفیتهای نیروی دانشجویی در جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.
انتهای پیام
نظرات