بابک رضی منش روز یکشنبه در جلسهی ارزیابی نهایی برنامهی شهر سالم سهند که با حضور کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در شهر جدید سهند برگزار شد، اظهار کرد: توسعه پایدار آرمان جوامعی بشری امروز است و ما در شهر سهند نگاه به توسعه را با رویکرد اجتماعی تغییر داده و موضوعات بهزیستی را در راس برنامه خود قرار دادیم.
وی ادامه داد: شهر جدید سهند دارای یک برنامهی مدون و دارای الگوی ارزشمند برای رسیدن به توسعه پایدار است و ما از زمان شروع برنامه شهر سالم تمام تلاش خود را برای برقراری عدالت و کاهش نابربری ها انجام داده ایم.
وی با بیان اینکه شهر سهند نماد همدلی مردم و مسئولین است، افزود: این امر محقق نمیشد مگر با پیشبرد برنامه های شهر سالم و حمایتهای سازمان بهداشت جهانی.
فرماندار شهرستان اسکو تاکید کرد: یکی از ابزارهای قوی و قدرتمند برای رویارویی با چالش های اجتماعی استفاده از مشارکت است و بدون استفاده از توان مردم در فرایند توسعه و بهره گیری از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد راه بجایی نخواهیم برد.
وی خاطرنشان کرد: ما در شهر سهند به این موضوع رسیده ایم که تمامی برنامه ها را باید حول محور سلامت انجام داده و سایر ملزومات را به سمت توزیع سلامت برسانیم.
وی به تغییرات مدیران در طول این مدت اشاره کرد و گفت: تغییرات مسئولین هیچ وقفه ای در این طرح ایجاد نکرده به طوریکه قبل از من دو فرماندار دیگر نیز حضور داشتند.
رضی منش در بخش دیگری از سخنان خود با معرفی اجمالی شهر جدید سهند گفت: این شهر یکی از شهرهای خوش آب و هوای ایران در کنار دامنه کوه سهند با کارکرد توریستی و فاقد بافت ناکارآمد شهری است.
وی، به تشکیل دو دبیرخانه علمی و اجرایی و ۶ کمیته تخصصی در این طرح اشاره کرد و افزود: همکاری های بین بخشی نقطهی عطف و رمز بقای این پروژه است و در دوران پاندومی کرونا بیشترین میزان همکاری را تجربه کردیم و آزمون موفقی را پست سر گذاشتیم.
وی، اجتماع محور کردن مشکلات جامعه و تلاش برای افزایش مشارکت را از دیگر برنامه های این طرح برشمرد و گفت: علیرغم تحریم های ظالمانه علیه ملت ایران توانستیم با توانمند سازی اجتماعی و اقتصادی و تکیه بر ظرفیتداخلی تمرکز خود را بر شناسایی گروه های آسیب پذیر معطوف کنیم.
به گزارش ایسنا، در این جلسه مسئولین تعدادی از کمیته های طرح شهر سالم به بیان نقطه نظرات خود پرداخته و اقدامات صورت گرفته در این مدت را تشریح کردند.
براساس این گزارش، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت طی دو روز حضور خود در شهر جدید سهند، از قسمت های مختلف بهداشتی، درمانی، خدماتی و اجتماعی این شهر بازدید کرده و در صورت تایید اقدامات و فعالیت های صورت گرفته، شهر جدید سهند را بعنوان اولین شهر سالم ایران تایید خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات