• شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۲:۲۶
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1400030100027
  • خبرنگار : 71263

واکنش به جنجالهای بیل گیتس

مایکروسافت ۲۰۲۱ با مایکروسافت ۲۰۰۰ متفاوت است

مایکروسافت ۲۰۲۱ با مایکروسافت ۲۰۰۰ متفاوت است

ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت برای نخستین بار به جنجالهای پیرامون رفتار بیل گیتس، بنیانگذار میلیاردر این غول نرم افزاری واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، نادلا گفت: مایکروسافت اکنون تنوع و دربرگیری را در اولویت قرار می دهد و درباره مسائلی که از سوی هر کارمندی در خصوص مشکلات در محیط کار مطرح شود، تحقیق می کند.

مدیرعامل مایکروسافت در مصاحبه با شبکه سی ان بی سی گفت: مایکروسافت ۲۰۲۱ با مایکروسافت ۲۰۰۰ برای من و برای همه در مایکروسافت کاملا متفاوت است. حس می کنم محیطی را ایجاد کرده ایم که به ما اجازه می دهد بهبود همه روزه در فرهنگ تنوع و دربرگیری را پیش ببریم که تصور می کنم موضوع بسیار مهمی است و همان چیزی است که روی آن متمرکز شده ام.

روزنامه وال استریت ژورنال یکشنبه هفته گذشته گزارش کرده بود اعضای هیات مدیره مایکروسافت دو سال پیش پس از این که یک کارمند از ارتباط با بیل گیتس، بنیانگذار میلیاردر این شرکت در سال ۲۰۰۰ خبر داد، تحقیقاتی را درباره گیتس آغاز کردند. گیتس سال گذشته از مقامش در هیات مدیره مایکروسافت کناره گیری کرد تا به فعالیت بشردوستانه خود متمرکز شود.

بسیاری از کارمندان مایکروسافت به روزنامه نیویورک تایمز گفته اند رفتار گیتس در محیط کار آنها را معذب می کرد. این گزارشها پس از اعلام جدایی بیل گیتس و ملیندا فرنچ گیتس منتشر شدند.

یک سخنگوی بیل گیتس در بیانیه ای به اینسایدر گفت: ادعاهایی که درباره سوءرفتار این میلیاردر با کارمندان مطرح شده، کذب است و گیتس ۲۰ سال پیش رابطه ای داشت که دوستانه به پایان رسید.

نادلا گفت: مایکروسافت از سال ۲۰۰۶ سیاستی را برای افشای روابط در محیط کار به اجرا گذاشته است. وی به سی ان بی سی گفت: مهمترین مسئله برای ما این است که مطمئن شویم همه برای مطرح کردن هر مسئله ای که می بینند احساس راحتی کنند و بتوانیم درباره آن تحقیق کنیم.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، مایکروسافت سابق بر این به عنوان شرکتی شناخته می شد که فشار بالایی در محیط کار آن وجود دارد و مدیران خشنی را به خدمت می گرفت. ساتیا نادلا از زمانی که سکان هدایت مایکروسافت را به دست گرفت، با آموزش مدیران ارشد برای ارتباط غیرخشن و اجازه دادن به کارمندان برای یادگیری از اشتباهاتشان به جای مجازات آنها، برای اصلاح فرهنگ این شرکت تلاش کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha