• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400022920845
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

به مناسبت هفته میراث‌ فرهنگی؛

مجموعه فرهنگی خانه تاریخی صمدی در خراسان جنوبی گشایش یافت

مجموعه فرهنگی خانه تاریخی صمدی در خراسان جنوبی گشایش یافت

ایسنا/خراسان جنوبی به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث‌ فرهنگی، مجموعه فرهنگی خانه تاریخی صمدی خراسان جنوبی گشایش یافت.

 در آغاز هفته میراث‌ فرهنگی، امروز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، فرماندار قاینات، اعضای شورای اسلامی شهر قاین، شهردار و جمعی از مسئولین مجموعه فرهنگی خانه تاریخی صمدی شهر قاین افتتاح شد.

به‌ گزارش ایسنا، حسن رمضانی، مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی در این مراسم گفت: خانه صمدی که در زمره آثار تاریخی شهرستان به ثبت آثار ملی رسیده با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و بنیاد توسعه فرهنگی سپهر، تملک، مرمت، ساماندهی و راه‌اندازی شده است.

وی افزود: خانه مرحوم صمدی به عنوان اولین عکاس، در یکی از گذرهای بافت تاریخی شهر قاین است که یکی از نمونه‌های اصیل معماری ایرانی با ویژگی‌هایی نظیر درون‌گرایی، حیاط مرکزی، استفاده از مصالح بوم‌آورد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این بنا شامل سردر ورودی، دالان، حیاط، ایوان‌ها، مطبخ، اطاق‌های دورتادور حیاط و انبار است.

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: با توجه به این که این مکان به عنوان اولین عکاس‌خانه منطقه شناخته می‌شود، در بخش‌هایی از ایوان جنوبی و اتاق مجاور ایوان، آثار تاریک‌خانه، حوضچه‌های ظهور و چاپ عکس مشاهده می‌شود.

رمضانی بیان کرد: مقدمات صدور مجوز موزه برای این مجموعه آغاز شده و امید است به زودی موزه عکس قاین راه‌اندازی شود.

همزمان با افتتاح این مجموعه فرهنگی، نمایشگاه عکس و تاریخ عکاسی قاینات در این مجموعه افتتاح شد و علاقمندان می‌توانند همه روزه به جز روزهای تعطیل از ساعت ۹ الی ۱۳ از این نمایشگاه بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha