• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1400022920802
  • خبرنگار : 71516

نگرانی گوترش از اوضاع غزه

نگرانی گوترش از اوضاع غزه

دبیرکل سازمان ملل امروز چهارشنبه نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام ‌کرد: ما شاهد رنج و مشکلات انسانی و خسارت‌های سنگین به منازل و زیرساخت حیاتی در نوار غزه هستیم. من از جامعه جهانی می‌خواهم حمایت مالی کافی از عملیات انسانی در نوار غزه را تضمین کند.

گوترش بر لزوم توقف خشونت در غزه و اراضی اشغالی تأکید کرد و گفت: حملات متقابل دو طرف تنها به ویرانی و مشکلات منجر شد. باید تمام طرف‌ها به قوانین بین المللی انسانی احترام بگذارند. همگان باید تلاش کنند نگذارند غیرنظامیان در معرض آزار و اذیت قرار گیرند.

در این بیانیه آمده است: من به شدت نگران گزارشات درباره عملیات بمباران شدید غزه هستم. مکان امنی در غزه وجود ندارد. دو میلیون نفر برای بیش از ۱۳ سال از بقیه جهان به صورت اجباری جدا شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha