«غلامحسین حکمتیاناصل» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه نصب آبگرمکنهای خورشیدی در مناطق جنگلی عشایری و روستایی راهکاری مناسب برای جلوگیری از قطع درختان است، افزود: نصب این آبگرمکنها تا حدود ۵۰ درصد از قطع درختان در مناطق روستایی استان جلوگیری کرده است.
وی اظهار کرد: امروزه یکی از چالشهایی که منابع طبیعی را بطور جدی مورد تهدید قرار میدهد بحث سوخت در مناطق روستایی و عشایری واقع شده در جنگلها است.
مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در مناطق کمتر توسعه یافته همچون منطقه زیلایی کمبود سوختهای فسیلی وجود دارد و ساکنان آسیبهای جدی به جنگلهای منطقه وارد میکنند.
حکمتیان اصل تصریح کرد: مردم به منظور تامین سوخت برای گرمایش، پخت و پز و بهداشت از هیزم استفاده میکنند.
وی ادامه داد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد برای حفظ جنگلها و خدمات رسانی به مردم در مناطق سخت گذر و محروم استان آبگرمکنهای خورشیدی نصب کرده است.
مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تاکنون ۱۳۵۰ دستگاه آبگرمکن خورشیدی در مناطق روستایی و عشایری کمتر برخودار بدون گاز استان نصب شد.
حکمتیان اصل تاکید کرد: با نصب این تعداد دستگاه علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستائیان و عشایر به شهرها، میزان تخریب جنگلها در این مناطق ۶۰ درصد کاهش یافت.
وی بیان کرد: توزیع این آبگرمکن خورشیدی رایگان در مناطق و روستاهای پیش بینی میشود تا حداقل یه سال آینده گازرسانی نمیشوند و سوخت غالب آنها از جنگل تامین میشود
گفتنی است که ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را عرصه های منابع طبیعی جنگل و مرتع تشکیل می دهند.
انتهای پیام
نظرات