• دوشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400022718997
  • خبرنگار : 30057

افزایش اعتبارات معاونت علمی و صندوق نوآوری/فروش ۲۰۰ هزار میلیاردی دانش‌بنیان‌ها

افزایش اعتبارات معاونت علمی و صندوق نوآوری/فروش ۲۰۰ هزار میلیاردی دانش‌بنیان‌ها

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری از افزایش اعتبارات معاونت علمی ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در قانون بودجه خبر داد و گفت: با افزایش بودجه معاونت علمی؛ مبلغ ۴ هزار و ۳۳ میلیارد تومان به آن اختصاص  دادیم، ضمن آنکه اعتبارات صندوق نوآوری افزایش یافته است و در تلاشیم تا از طریق سازمان برنامه این اعتبارات به این نهادها اختصاص یابد.

به گزارش ایسنا،  علیرضا منادی سفیدان در مراسم رونمایی از سلسله رویدادهای پیوند؛ معرفی استارت‌آپ‌های حوزه زیستی و مسکن که به صورت مجازی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، دنیای امروز را دنیای رقابت توصیف کرد و افزود: بر این اساس همه کشورها یکدیگر را زیر نظر دارند و وقتی که دانشمندان ما را ترور می‌کنند، یعنی این کشورها زورشان به کشور ما نمی‌رسند و درصدد برمی‌آیند که آنها را حذف فیزیکی کنند تا از ما جلو بزنند یا جلوی ما را بگیرند.

وی با بیان اینکه ما با کشورهای همسایه در رقابت هستیم، گفت: کشورهای همسایه هم در تولید مقاله و هم با شرکت‌های ایرانی در حال رقابت هستند، ولی ایران توانسته است در زمینه تولید مقاله در حوزه علوم پایه و مهندسی در رتبه‌های سیزدهم و چهاردهم و در زمینه علوم انسانی در جایگاه سی‌ام قرار گیرد.

منادی با تاکید بر اینکه ما باید به صورت یک زنجیره تامین، یکپارچه فعالیت کنیم، خاطر نشان کرد: در این راستا با افزایش بودجه معاونت علمی و فناوری مبلغ ۴ هزار و ۳۳ میلیارد تومان به آن اختصاص  دادیم؛ همچنین در صدد برآمدیم تا بودجه و سرمایه صندوق نوآوری را افزایش دهیم، به طوری که در ابتدا اعتبارات این صندوق تزریق نشده بود، ولی اکنون هزار میلیارد تومان اعتبار به این صندوق اختصاص یافته و همچنین هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب وام به این صندوق اختصاص یافته است.

رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در تلاش هستیم سازمان برنامه و بودجه این مبلغ را به صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اختصاص دهد، یادآور شد: علاوه بر آن وزارت علوم نقطه مهم در جریان ملی و علمی کشور است، از این رو لازم است هسته‌های فناور در دانشگاه‌ها شکل بگیرد و ارتباط خوبی با سرمایه‌گذاران داشته باشند.

وی به وضعیت تجاری‌سازی و فروش محصولات دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۵۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان توانستند فروش ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی داشته باشند و همچنین شرکت‌های مستقر در دانشگاه صنعتی شریف در سال گذشته ۲هزار میلیارد تومان فروش داشتند، ضمن آنکه ۳ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نیز در این شرکت‌ها مشغول به فعالیت شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha