• شنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400022517487
  • منبع : شرکت ذوب‌آهن اصفهان

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان:

مرکز تجمیع واکسیناسیون کووید ۱۹ در فولادشهر افتتاح می شود

مرکز تجمیع واکسیناسیون کووید ۱۹ در فولادشهر افتتاح می شود

ایسنا/اصفهان مرکز تجمیع واکسیناسیون کووید ۱۹ در منطقه با مشارکت و همکاری ذوب آهن اصفهان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان در ورزشگاه ایثار ذوب آهن در فولادشهر افتتاح می شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنجان با اعلام این خبر، گفت: این مرکز تجمیع موجب می شود که در زمانی کوتاه و به صورت اصولی و علمی بتوان مردم فولادشهر را در برابر بیماری کرونا، واکسینه کرد .

علی وحدتی افزود: هم اکنون واکسیناسیون برای افراد بالای ۸۰ سال انجام و سپس برای گروه های سنی دیگر و مشاغل حساس شروع می شود.

وی ابراز امیدواری کرد با تامین واکسن کرونا بتوان به زودی، واکسیناسیون برای تمام افراد بالای ۱۸ سال شهرستان لنجان انجام شود.

به گزارش ایسنا، با توجه به مشارکت ذوب آهن اصفهان در این اقدام مهم، روزهایی به صورت اختصاصی به واکسیناسیون خانواده ذوب آهن اصفهان اختصاص می یابد.

در شهرستان لنجان ۲۳۰ هزار نفر بالای ۱۸ سال هستند که نیاز به واکسن دارند و این آمار در فولاد شهر ۸۰ هزار نفر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha