مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان اظهار کرد: در این دوره از جشنواره با همکاری اساتید دانشگاه به ویژه در زمینه بخشهای ادبی و هنری، شاهد رشد تعداد شرکت کنندگان و نیز آثار دریافتی نسبت به ادوار گذشته بودیم.
احمد شیخ زاده با بیان اینکه در مجموع بیش از ۵۰ دانشجو با ارسال آثار خود در قالب ۲۲ بخش مختلف به رقابت پرداختند، گفت: ۱۱۵ اثر در زمینه های ادبی، صنایع دستی، هنرهای تجسمی، عکس، فیلم کوتاه، فیلمنامه نویسی، موسیقی، فیلم و ایده پردازی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در پایان پس از داوری آثار ارسالی توسط جمعی از اساتید ارجمند در زمینه های مختلف، نفرات برگزیده انتخاب شدند.
در بخش ادبی، مطهره مهدی پور صاحب آبادی با عنوان داستان کوتاه، مرضیه طبیب با عنوان شعر کلاسیک و امیرمحمد هادی زاده با عنوان شعر نو و در عنوان نثر ادبی نیز زهرا بازار خاک برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش صنایع دستی، سعیده رزازپور با عنوان فلز، مجید سلیمانی با عنوان نگارگری و تذهیب، کبری قربانی سینی با عنوان فرش، فائزه دقیق با عنوان گلیم و مطهره مهدی پور با عنوان پارچه، برگزیده و شایسته تقدیر شدند.
عارفه قاسم خوانی با عنوان حجم، گل افروز محبی یا عنوان خوشنویسی، مجید سلمانی علی آبادی با عنوان عکس در بخش تجسمی برگزیده و شایسته تقدیر شدند.
در بخش عکس نیز، مجید افشاری و ملیحه سادات پورهاشمی برگزیده انتخاب شدند.
فاطمه درستکار در بخش فیلمنامه نویسی برگزیده شد.
در بخش موسیقی فردی، اردوان خلیج در عنوان آواز، علی وفادار در عنوان تکنوازی سازهای ایرانی و محمدرضا حنطه در تکنوازی سازهای جهانی برگزیده شدند. همچنین اثر مجنون به سرپرستی علی وفادار در عنوان موسیقی سنتی و اصیل و اثر دلبر به سرپرستی علی وفادار در عنوان نواحی در بخش موسیقی گروهی برگزیده شدند.
فاطمه درستکار در بخش فیلم، فاطمه نکویی در بخش ایده برگزیده شناخته شدند. کانون فرهنگی هلال احمر در بخش مسئولیت های اجتماعی عنوان جایزه شهید علیمرادی را به خود اختصاص داد.
انتهای پیام
نظرات