علیرضا سعدیپور در نشست خبری خود با خبرنگاران اظهار کرد: تمامی نکات بهداشتی لازم در حوزههای امتحانی برای حفظ سلامتی دانشآموزان در برابر ویروس کرونا اندیشیده شده و خانوادهها هیچگونه نگرانی از این بابت نداشته باشند.
وی برگزاری امتحان حضوری برای این دو پایه تحصیلی را اجتنابناپذیر دانست و گفت که با برگزاری امتحانات نهایی بویژه در پایه نهم، کار هدایت تحصیلی دانشآموزان به سهولت و دقت بیشتری انجام میشود و حق هیچ دانشآموزی تضییع نخواهد شد.
سعدی پور توضیح داد: برگزاری امتحانات به شیوه حضوری تاثیر مهمی در شناسایی استعداد واقعی دانشآموزان و هدایت تحصیلی آنان خواهد داشت و از جمله این که از ایجاد تراکم دانشآموزان در مقطع متوسطه دوم خواهد کاست.
وی تعداد دانش آموزان مقطع نهم مازندران را ۴۱ هزار نفر اعلام کرد و گفت که ۲۲ هزار دانش آموز استان هم در مقطع دوازدهم تحصیل میکنند و لازم است تمامی این دانشآموزان خودشان را برای امتحان حضوری آماده کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام این که طراحی سئوال امتحان پایه نهم استانی و دوازدهم کشوری است، افزود: برگه امتحانی برای دانشآموزان مقطع نهم را معلمان هر مدرسه تصحیح خواهند کرد و صحیح کردن برگه امتحانی دانشآموزان پایه دوازدهم نیز استانی خواهد بود.
وی افزود: آن دسته از دانش آموزانی که به دلیل موجه نتوانند در سر جلسه امتحان حضور یابند، با ارائه مدارک و مستندات، در شهریور ماه از آنها امتحان گرفته خواهد شد.
سعدی پور با اعلام این که امتحانات حضوری در مدارسی که دارای تراکم دانش آموزی بیشتر از حد استاندارد تعریف شده ستاد مقابله با کرونا هستند در دو نوبت صبح و عصر برگزار می شود، توضیح داد: هدف این کار رعایت کامل نکات بهداشتی و جلوگیری از ازدحام دانشآموزان است و برای این که حقی از دانش آموزان تضییع نشود، برگه سئوالات هر شیفت با دیگری متفاوت خواهد بود.
وی افزود: همچنین با توجه به اثرپذیری آموزش از شیوع ویروس کرونا، از حجم کتابهای درسی پایه نهم و دوازدهم که آزمون نهایی دارند، ۳۰ درصد به طور متناوب کاسته شده است تا دانشآموزان با آمادگی بیشتری سر جلسه امتحان حاضر شوند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام این که دستورالعمل مشترک وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در باره شرایط حوزههای امتحانی و رعایت نکات و پروتکلهای بهداشتی به تمامی شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش استان ابلاغ شده، گفت: مراقبت از سلامتی دانش آموزان در برابر ویروس کرونا در حوزههای برگزاری امتحانات حضوری پایههای نهم و دوازدهم از اهمیت ویژهای برای آموزش و پرورش برخوردار است و به همین علت با دقت و وسواس بر رعایت نکات بهداشتی نظارت خواهد شد.
وی توضیح داد: در حوزه امتحانی تمامی سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند تجهیزات، دستگیره دربها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده، پلهها، پریز و کلیدهای برق پیش از برگزاری جلسه امتحان گندزدایی و ضدعفونی میشود تا دانش آموزان در امنیت کامل وارد محل امتحان شوند.
این مسئول از تامین صابون مایع و محلولهای مناسب ضدعفونی کننده دست برای استفاده دانش آموزان و مراقبان و کادر حاضر در حوزهها امتحانی خبر داد و تاکید کرد: برنامهریزی دقیق صورت گرفته است تا از تجمع دانشآموزان در ورود به محل امتحان و خروج از آن جلوگیری شود و نظارت کامل هم بر این مورد صورت خواهد گرفت.
سعدی پور گفت: به هیچ وجه اجازه ازدحام همراهان دانشآموزان قبل و بعد از برگزاری امتحان داده نخواهد شد و تمامی دانش آموزان با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی وارد محیط امتحان شده و از آن خارج خواهند شد.
وی با اظهار این که تمامی حوزه های امتحانی دارای تهویه مناسب هوا است، افزود: به هیچ وجه اجازه برگزاری امتحان در مکانی که از تهویه مناسب برخوردار نباشد، داده نمیشود و این مورد به همراه سایر نکات تعریف شده چند بار پیش از برگزاری جلسه امتحان کنترل خواهد شد.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر چگونگی آموزش حضوری و مجازی بودن مدارس در سال جدید، خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط کرونایی تصمیمگیری لازم برای بازگشایی مدارس و آموزش ها انجام خواهد شد و بر طبق جدول زمانبندی اگر واکسن دانش آموزان و معلمان در آذرماه انجام شود بازگشایی همان زمان و اگر زمان تزریق واکسن به جلو بیافتد احتمال بازگشایی مدارس و آموزش حضوری از مهر ماه وجود خواهد داشت.
سعدی پور گفت: سوالات دانش آموزان پایه نهم به صورت هماهنگ استانی بوده و تصحیح اوراق توسط معلم مربوطه و با نظارت مدیران مدارس انجام می شود.
وی دربارهی آزمون دانش آموزانی که مبتلا به کرونا هستند، گفت: کسانی که به بیماری کرونا مبتلا هستند با ارائه مدارک پزشکی می توانند در شهریور ماه آزمون بدهند.
انتهای پیام
نظرات