• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400022215331
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

برخورد با سودجویان بازار مرغ در سیستان و بلوچستان

برخورد با سودجویان بازار مرغ در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: قیمت عرضه مرغ زنده در بازار غیرمنطقی و سودجویان همچنان در برابر عرضه با قیمت مصوب تنظیم بازار پافشاری می‌کنند که با متخلفان برابر قانون برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا ماندانا زنگنه در نشست بررسی وضعیت بازار مرغ سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با توجه به تامین بخشی از نیاز بازار مرغ استان از طریق واردات از خراسان جنوبی به ۲ صورت زنده و کشتار روز همچنین عدم همکاری واردکنندگان برای ارائه مرغ به قیمت مصوب این امر باعث بروز بی‌ثباتی و نابسامانی در قیمت عرضه مرغ به قیمت مصوب در بازار شده است.

وی افزود: هم‌اینک قیمت مرغ زنده از سوی واردکنندگان از خراسان جنوبی حتی با احتساب هزینه‌های ناشی از تردد و حمل غیرمجاز و  دستمزد، منطقی و قانونی نبوده و عرضه مرغ زنده علاوه‌بر غیرقانونی بودن با این قیمت قابل قبول نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش‌های زیادی برای نظارت بر وارد کنندگان غیرقانونی مرغ زنده و تحویل مرغ زنده وارداتی به کشتارگاه‌های استان انجام شده اما این واردکنندگان با ورود غیرقانونی مرغ از مسیرهای نامتعارف از اجرای قانونی سر باز می‌زنند و مشخص نیست چگونه مرغدارهای استان مجاور مرغ خود را زنده فروشی و کماکان نهاده‌های دولتی دریافت می‌کنند لذا مقرر شده نشستی با حضور دادستانی،اتحادیه مرغداران، صمت و جهاد کشاورزی و واردکنندگان مرغ برگزار و در خصوص عرضه مرغ به قیمت مصوب تصمیم‌گیری شود.

وی با بیان اینکه عدم تمکین تولیدکنندگان مرغ سیستان و بلوچستان برای تحویل مرغ تولیدی به کشتارگاه‌های سطح استان و تمایل به زنده فروشی مرغ در خارج از چرخه را از مشکلات پیش رو است ادامه داد: بر اساس مصوبات ستاد ملی قرارگاه تنظیم بازار مرغ تولید کنندگان موظفند حداقل ۵۰ درصد از مرغ تولیدی خود را به کشتارگاه‌های استان عرضه و در صورتی که کمتر از ۵۰ درصد مرغ تولیدی را به کشتارگاه‌ها عرضه کنند نمی‌توانند در دوره بعدی جوجه‌ریزی از نهادهای دولتی استفاده کنند.

زنگنه تصریح کرد: این در حالیست که تاکنون اکثر مرغداری‌های استان با وجود پیگیری‌ها و تذکرات لازم از تحویل ۵۰ درصد مرغ به کشتارگاه‌ها امتناع داشته‌اند و هم‌اینک سامانه بازارگاه از سطح ملی برای تمام مرغداری‌های استان بسته شده و امکان جوجه‌ریزی با نهاده دولتی وجود ندارد که در حال رایزنی در سطح ملی برای رفع این مشکل در این مرحله با اخذ تعهد از مرغداری‌ها برای تحویل مرغ تولیدی در دوره بعد هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha