هادی کاووسی، امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت به رسانههای گروهی اعلام کرد: معمولا در دامداریها عوامل زیادی باعث میشوند که گاها دامهایی تلف شوند و پس از آن باید لاشه دام بصورت کاملا بهداشتی دفن شود.
وی افزود: رها کردن لاشه دام در محیط اطراف دامداری می تواند مشکلات بسیاری رابوجود بیاورد و بعضا مشاهده شده که لاشه دام تلف شده مدتها در محوطه دامداری و یا اطراف آن رها میشود تا سگها و سایر حیوانات آن را مصرف کنند که با گذشت زمان لاشه دچار فساد شده و این امر سبب گسترش عوامل بیماریزا به محیط اطراف و سایر دامداریها خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی در خصوص فواید دفن لاشهها به این موارد اشاره کرد و گفت: ارزان بودن، سرعت انجام دفن لاشه، عدم انتشار بو و عدم نیاز به تجهیزات فنی خاص از مزایای آن بوده که باعث حفظ بهداشت در جمعیت دامی، حفظ بهداشت محیط زندگی انسان و حفظ بهداشت محیط زیست میشود.
کاووسی با اشاره به نکاتی که دامداران در خصوص محل دفن لاشهها باید به آن توجه کنند، افزود: زمین برای دفن لاشهها باید وسعت کافی را داشته باشد و یا اینکه زمین با تلاقی نباشد.
وی بیان کرد: سوزاندن لاشه در مواقعی صورت پذیرد که زمین کافی برای دفن لاشه وجود ندارد و یا اینکه زمین باتلاقی باشد.
کاووسی یادآور شد: محل دفن لاشه دامها باید از رودخانه، نهر، قنات، چاه، ساختمان مسکونی و حریم جاده فاصله داشته و جهت وزش باد غالب به سمت مناطق مسکونی یا دامداری نباشد.
انتهای پیام
نظرات