• سه‌شنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۰:۱۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400022114198
  • منبع : نمایندگی کردستان

محدودیت تردد در کردستان پابرجاست

محدودیت تردد در کردستان پابرجاست

ایسنا/کردستان رئیس پلیس راهور کردستان، گفت: با توجه به شرایط کرونا و نزدیک شدن عید فطر محدودیت‌های تردد شبانه از ساعت ۲۲ الی ۳ بامداد همچنان پابرجاست.

سرهنگ برزو مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ممنوعیت تردد شبانه خودروها، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا صرف‌نظر از هر رنگی(کرونا) محدودیت تردد شبانه تا اطلاع ثانوی اعلام ستاد کرونا برقرار خواهد بود و در این خصوص حذف محدودیتی وجود ندارد.

وی افزود: از روز سه‌شنبه تمامی ورودی‌های استان محدودیت جریمه ۵۰۰ هزار تومانی را شامل می‌شود لذا از مردم درخواست داریم مسافرت به خارج از استان را در برنامه خود لغو کنند اما در صورت ضرورت رفتن به سفر می‌توانند با فرماندارهای هر شهرستان جهت تردد مجوز صادر کنند.

رئیس پلیس راهور کردستان، بیان کرد: تردد خودروهای شهروندان در ساعات منع تردد شبانه از ساعت ۲۲ الی ۳ بامداد به‌موجب مصوبه قبلی ممنوعیت، همچنان برقرار است اما در شب‌های قدر ماه مبارک رمضان، تردد مجاز بوده و شهروندان می‌توانند تنها در یک‌شب باقیمانده تردد داشته باشند.

سرهنگ مرادی با اشاره به مشاغل ضروری در صورت تردد شبانه، ذکر کرد: فرمانداری هر شهر مجاز است در خصوص بررسی این موضوع و ضرورت تردد شهروندان، مجوز صادر کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha