• دوشنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400022013581
  • خبرنگار : 71592

عملیات امنیتی و نظامی قسد در شمال سوریه

عملیات امنیتی و نظامی قسد در شمال سوریه

نیروهای سوریه دموکراتیک(قسد) از آغاز عملیات گسترده امنیتی و نظامی برای نابودی گروهک‌های داعش در شمال شرقی سوریه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، این نیروها در بیانیه‌ای اعلام کردند، در کنار نیروهای ائتلاف ضد داعش یک عملیات گسترده امنیتی و نظامی در حومه شمالی استان دیرالزور آغاز کرده‌اند.

براساس این بیانیه، هدف از این عملیات تعقیب گروهک‌ها و فعالیت‌های داعش، شناسایی مخفیگاه‌های تسلیحاتی و لانه‌های این گروه تروریستی در مناطق مرزی با عراق و کنترل مسیرهای قاچاق سلاح و نیروهای تروریستی است.

این عملیات که از روز یکشنبه شروع شده است چهار روز ادامه خواهد داشت و هدف از آن ممانعت از داعش و دیگر گروه های تروریستی از ایجاد آشوب و تهدید صلح و امنیت منطقه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha