هادی جعفری در گفتوگو با ایسنا در خصوص اجرای طرح هادی در لرستان، اظهار کرد: سال گذشته از محل منابع اعتباری مختلف در مجموع ۱۹۸ پروژه اجرایی با اعتبار ۶۲ میلیارد تومان داشتیم.
وی با بیان اینکه توزیع اعتبارات براساس برش شهرستانی انجام میشود، اضافه کرد: به نسبت تعداد روستای بالای ۲۰ خانوار، جمعیت ساکن و شاخصهایی که از سوی سازمان برنامه تعیین شده این اعتبارات توزیع میشود و عمده پروژهها در شهرستانهای بزرگ استان قرار دارد.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان گفت: با کارهایی که سال گذشته انجام شده شاخص برخورداری استان به لحاظ اجرای طرحهای هادی روستایی به سطح قابل قبولی یعنی ۵۲ درصد رسیده است.
جعفری با اشاره به اینکه از محل اعتبارات ملی سالهای ۹۸و ۹۹ چهار پروژه ملی در شهرستان پلدختر(دیوار ساحلی پلدختر، دیوار و دایک حفاظتی روستای بابازید، دایک حفاظتی روستاهای چممهر بالا و پایین) در نظر گرفته شده بود، افزود: اعتبار اولیه که برای اجرایی شدن این پروژهها، ایمنیسازی شهر پلدختر و روستاهای فوق هزینه شد ۲۳۶ میلیارد تومان بوده است.
وی با بیان اینکه تا پایان برنامه پنجم توسعه طرح هادی تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان تهیه شده است، ادامه داد: از سال ۹۴ به بعد بازنگری طرحهای هادی روستایی را آغاز کردیم و سالانه متناسب با اعتباراتی که در اختیار است این مهم انجام میشود.
معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با بیان اینکه ۸۳ مورد بازنگری طرح هادی روستایی استان در سال گذشته انجام شده است، یادآورشد: با توجه به جمعیت روستایی، یک نظام برنامهریزی تحت عنوان طرح هادی روستایی برای وضعیت کاربریها، توسعه روستا و مشخص شدن محدودیت روستاها تعریف میشود.
جعفری گفت: پس از ده سال با توجه به اینکه مهاجرت به روستاهای حاشیه و حریم شهرهای بزرگ زیاد است نیاز به تجدید نظر طرحهاست که بازنگری انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات