قاسم رحیمی در گفتو گو با ایسنا، اظهار کرد: در 15 ماه گذشته شیوع کرونا تنشهای جدی و آسیب جدی را در بخش کارگری و کارفرمایی به وجود آورد و بسیاری از واحدهای صنعتی و تولیدی استان را به تعطیلی کشاند.
وی تصریح کرد: به دنبال حاکم شدن این شرایط، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اسفندماه سال 98 با راهاندازی سامانهای سعی کرد تا شناسایی کارگران آسیب دیده از کرونا را انجام دهد که با خوداظهاری 17 هزار و 800 نفر در استان اردبیل مراحل کار به پیش رفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: با بررسی مستندات و شرایط جامعه کارگری سعی کردیم تا کارگران را از مزایای بیمه بیکاری به مدت سه ماه بهرهمند کنیم که در این زمینه 9 هزار و 800 نفر بیمه بیکاری دریافت کردند.
رحیمی افزود: با توجه به اینکه همچنان کارگران حوزه گردشگری و بخش خدمات دچار آسیب و زیان از محل شیوع کرونا شدند، سه هزار نفر همچنان بیمه بیکاری دریافت میکنند و در چرخه حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارند.
وی با قدردانی از همراهی کارفرمایان در کمک و مساعدت به جامعه کارگری در شرایط سخت کرونایی خاطر نشان کرد: خود کارفرمایان نیز با شیوع کرونا آسیب جدی دیدند به طوریکه در پرداخت هزینههای جاری و پرداخت اقساط وامهای دریافتی با تنگناهایی روبهرو شدند که به هر شکل ممکن سعی و تلاشمان بر این بوده تا جامعه کارگری و کارفرمایی را مورد حمایت و پشتیبانی قرار دهیم.
رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: برای 13 هزار واحد کسب و کار آسیب دیده از کرونا نیز 115 میلیارد تومان تسهیلات کم بهره به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت شد که در حوزه گردشگری و ورزش و جوانان حمایتها همچنان ادامه دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: پرداخت بیمه بیکاری تابع شرایط خاصی بود که افراد باید این شرایط را دارا بودند که از جمله آنها میتوان به بیکار شدن غیر ارادی و همچنین فعالیت حداقل یک ساله در واحدهای تولیدی اشاره کرد که صاحبان چنین شرایطی بهرهمند از مزایای بیمه بیکاری شدند.
انتهای پیام
نظرات