• جمعه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400021711199
  • خبرنگار : 71592

رایزنی وزیر خارجه فرانسه با حریری

رایزنی وزیر خارجه فرانسه با حریری

نخست وزیر مکلف لبنان با وزیر خارجه فرانسه در کاخ صنوبر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا، سایت النشره از دیدار رسمی ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه با سعد حریری، نخست وزیر مکلف لبنان در کاخ صنوبر خبر داد و اعلام کرد درباره جزئیات این دیدار چیزی در دست نیست.

روز پنجشنبه لودریان با رئیس جمهوری لبنان نیز دیدار و درباره تشکیل دولت لبنان و بحران سیاسی و اقتصادی در این کشور رایزنی کرد.

لودریان همچنین دیدارهایی با احزاب سیاسی مخالف و نمایندگان جامعه مدنی داشت.

نکته قابل تامل این است که سفارت فرانسه در لبنان برنامه سفر لودریان و هیئت همراه او به بیروت را اعلام نکرد.

سالم زهران، روزنامه نگار لبنانی در توییتی نوشت: به نظر می رسد وزیر خارجه دولت ماکرون برای اعلام خبر مرگ ابتکارعمل فرانسه آمده است.

پیش از این میشل عون، رئیس جمهوری لبنان تاکید کرده بود، تشکیل دولت جدیدی که اعتماد پارلمان را جلب کند، در اولویت است. وی از فرانسه و کشورهای اروپایی خواست برای پس گرفتن اموالی که به خارج از کشور قاچاق شده، کمک کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha