• سه‌شنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۰:۰۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400021409313
  • خبرنگار : 50294

به مناسبت هفته سنه:

رونمایی از دو کتاب "سنه تا سنندج" و "دیاری"

رونمایی از دو کتاب "سنه تا سنندج" و "دیاری"

ایسنا/کردستان به مناسبت هفته سنه و با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندان از دو کتاب " سنه تا سنندج " و "دیاری " رو نمایی شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان در مراسم رونمایی از دو کتاب "از سنه تا سنندج" و "دیاری" که در پارک مشاهیر واقع در پارک جنگلی آبیدر برگزار شد. اظهار کرد: سنندج مهد تمدن، تاریخ، فرهنگ و هنر بوده که دارای تاریخی کهن و خاستگاه و زادگاه هنرمندان، مشاهیر، مفاخر و بزرگان زیادی است.

ابراهیم زارعی عنوان کرد: سلیمان خان اردلان، امان الله خان والی و امیر نظام گروسی سه تن از بزرگان سنندجی بوده که در اعتلاء سنندج و فرهنگ و تاریخ این شهر بسیار تاثیرگذار بوده اند.

وی تصریح کرد: نام سنندج امروز در جهان پرآوازه است و جهانیان به واسطه تاریخ و فرهنگ این دیار و زحمات قابل تقدیر مجموعه مدیریت شهری، اکنون در میان مردم دنیا شناخته شده است.
 

شهردار سنندج در این مراسم عنوان کرد: در این دوره از فعالیت مدیریت شهری اقدامات ارزشمند و شایسته‌ای انجام شد که ثبت سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی، مشارکت در برگزاری کنگره مشاهیر کرد، کنگره 5400 شهید، تلاش برای تبدیل سنندج به پایتخت فرهنگی جهان در نوروز 99 و نامگذاری ششم اردیبهشت ماه به عنوان "روز سنه" در سال 97 از مهم ترین این اقدامات بوده است.

حشمت اله صیدی خاطرنشان کرد: سال 98 سلسله برنامه های متعدد به مناسبت روز و هفته سنه برگزار شد اما در دو سال گذشته به دلیل شرایط کرونایی امکان برگزاری برنامه های حضوری وجود نداشت.

وی اضافه کرد: از این رو در دو سال اخیر به برگزاری برنامه های علمی، فرهنگی و هنری به مناسبت گرامیداشت روز سنه در فضای مجازی پرداخته شد.

صیدی اعلام کرد: رونمایی از دو کتاب " از سنه تا سنندج" و "دیاری" آخرین برنامه در آخرین روز از هفته سنندج است.

سنندج شهر علم، عرفان، فرهنگ هنر و موسیقی است

رئیس شورای اسلامی شهر سنندج نیز اظهار داشت: امروز در گرامیداشت هفته سنه مجموعه مدیریت شهری و تیم شورای اسلامی شهر سنندج بر خود می بالد که برای چنین مردم خدمت رسانی انجام داده است.

سید غریب سجادی گفت: در این دوره با حمایت تیم مدیریتی استان و همکاری بسیاری از هنرمندان و فرهیختگان در حوزه های مختلف در راستای اعتلای فرهنگی و هنری گام های ارزشمندی برداشته شد.

وی افزود: اگر شهر سنندج امروز به عنوان شهر خلاق موسیقی به جهانیان شناسانده شده، اگر امروز در تقویم محلی روزی به عنوان "روز سنه" داریم، اگر قرار بر این بود سنندج پایتخت فرهنگی نوروز شود همه این‌ها به دلیل آن است که شهر سنندج تاریخ و هویت دارد.

سجادی تصریح کرد: در این دوره تمام توان خود را برای خلق فضای فرهنگی انجام دادیم که از آن جمله می توان به احداث پارک مشاهیر، زیپ لاین، پل معلق، باغ ایرانی و... اشاره نمود.

در پایان این مراسم از دو کتاب " سنه تا سنندج " و" دیاری" رونمایی شد.

کتاب دیاری اثر استاد محمد مهدی حجت السادات بوده که این کتاب ارزشمند زندگی نامه 36 چهره بزرگان سنندج همراه با تصاویر نقاشی شده بزرگان این دیاری در حوزه های مختلف بوده که به سه زبان فارسی، کردی و انگلیسی به چاپ رسیده است.

کتاب "از سنه تا سنندج" نیز اثر اساتید برجسته دکتر کیومرث حبیبی، دکتر کیومرث ایراندوست و دکتر هوشمند علیزاده است که نتیجه تحقیق و تلاش مجموعه بسیار زیادی از اساتید و دانشگاهیان بوده که دستور کار توسعه یک شهر کردی برای داشتن برنامه استراتژی شهر سنندج است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha