• شنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400021107386
  • خبرنگار : 71553

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی:

دریافت تسهیلات از بانک کشاورزی به نتیجه نرسید/ دلالان جوجه فاکتور نمی دهند

دریافت تسهیلات از بانک کشاورزی به نتیجه نرسید/ دلالان جوجه فاکتور نمی دهند

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی گفت: کلیه حساب های سامانه بازارگاه در بانک کشاورزی است. با وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی انجام دادیم که سرمایه در گردش مرغداران در این بانک به گونه ای تعریف شود که به واحدهای مرغداری تسهیلاتی اعطا شود تا این واحدها بتوانند بدون هیچ مشکلی و به طور مستقیم جوجه و نهاده های مورد نیازشان را تامین کنند. اما بعد از گذشت ۴ ماه هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده است.

حبیب اسدالله نژاد در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه سیاست گذاری تولید مرغ در اردیبهشت ماه حدود ۱۲۰ میلیون قطعه است در حالی که پیش بینی می شود کل تولیدات در اردیبهشت ماه به عددی حدود ۱۱۰ میلیون قطعه برسد، اظهار کرد: در حقیقت ۶ماه پیش که مسئولان متوجه شدند ممکن است در سال ۱۴۰۰ با کمبود تولید  مواجه شویم باید تدابیری برای آن اتخاذ می کردند تا از آن طرف واحدهای مرغ مادر نیز مجبور نشوند تا ۷۶ هفتگی جوجه هایی را وارد بازار کنند که توجیه اقتصادی و بازدهی مطلوب نداشته باشد.

وی به وضعیت خرید و فروش جوجه یکروزه اشاره کرد و گفت: واحدهای مرغ مادر بیشتر تمایل دارند با واسطه ها و دلالان کار کنند. از طرفی دلالان به خریداران جوجه فاکتور نمی دهند یا اگر فاکتور بدهند عدد دیگری در آن درج می کنند که اعتباری ندارد.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در تایید صحبت های برخی از فعالان صنعت طیور که گفته بودند مرغداران نقدینگی ندارند و همین امر آنها را به سمت دلالان سوق می دهد، گفت: جوجه، نهاده و سایر اقلام مورد نیاز برای پرورش مرغ بایستی به صورت نقدی خریداری شود. از طرفی هزینه های تولید هم چندین برابر شده است و شرایط تولید در چندین سال اخیر به گونه ای نبوده که مرغداران بتوانند سرمایه ای جمع کنند. بانک ها هم در ارائه تسهیلات سخت گیری های خاص خودشان را دارند.

وی تصریح کرد:کلیه حساب های سامانه بازارگاه در بانک کشاورزی است. با وزارت جهاد کشاورزی مکاتباتی انجام دادیم که سرمایه در گردش مرغداران در این بانک به گونه ای تعریف شود که به واحدهای مرغداری تسهیلاتی اعطا شود تا این واحدها بتوانند بدون هیچ مشکلی و به طور مستقیم جوجه و نهاده های مورد نیازشان را تامین کنند.

اسدالله نژاد در پایان گفت: حدود ۴ماه است که درخواست خود را در این خصوص به وزارت جهاد کشاورزی فرستادیم و با وجود اینکه قول پیگیری به ما داده اند، اما هنوز هیچ نتیجه ای حاصل نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha