محمدکرم مرادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز عملیات مبارزه با سن مادر در اراضی غلات این شهرستان از ۱۹ فرودین ماه و پایان عملیات در ۹ اردیبهشت ماه افزود: در ۱۱ هزار و ۹۹۸ هکتار از اراضی شهرستان مبارزه شیمیایی علیه آفت سن غلات انجام گرفت.
وی ادامه داد: در محصول گندم آبی در سطح ۴۷۷۶ هکتار، گندم دیم ۲۹۷۵ هکتار، جو آبی ۲۳۴۱ هکتار و جو دیم نیز در مساحت ۱۹۰۶ هکتار مبارزه انجام گرفته که در مجموع ۱۱ هزار و ۹۹۸ هکتار سطح مبارزه با سن مادر در این شهرستان است.
مرادی با بیان اینکه اگر با این آفت به صورت برنامه ریزی شده و براساس اصول علمی مبارزه نشود میتواند خسارت جبران ناپذیری را به غلات شهرستان وارد کند، تصریح کرد: خوشبختانه با حضور مداوم و پیگیر کارشناسان پهنهبندی در منطقه و همکاری کشاورزان روند کار براساس برنامه ریزی و زمان بندی مشخص به نحو مطلوبی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: تلاش کارشناسان و افزایش آگاهی و حساسیت کشاورزان نسبت به عملیات زراعی و مبارزه به موقع با آفات در راستای تولید محصول با کیفیت و رشد و توسعه بخش کشاورزی از نقش مؤثری برخوردار است.
مرادی همچنین سطح زیرکشت غلات شهرستان را در مجموع ۳۳ هزار هکتار برشمرد و یادآور شد: از این میزان سطح زیرکشت غلات شهرستان به تفکیک ۱۷ هزار و ۴۱۵ هکتار شامل ۹۴۲۰ هکتار به گندم آبی، ۸۹۹۵ هکتار گندم دیم و ۱۴ هزار و ۴۰۰ هکتار شامل ۶۴۰۰ هکتار جو آبی و ۸۰۰۰ هکتار به جو دیم اختصاص دارد.
وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر شهرستان اسدآباد دارای ۴۰۰ کیلومتر جاده بین مزارع بوده که از این میزان ۲۰۰ هکتار ترمیم و بازسازی شده و بخشی از ۲۰۰ هکتار باقی مانده نیز نیاز به ترمیم و بازسازی دارد.
انتهای پیام
نظرات