دکتر عباس کافی در گفت و گو با ایسنا، عنوان کرد: این مرکز نقاهتگاه توسط وزارت بهداشت و با محوریت سازمان اورژانس ۱۱۵ مبتنی بر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت تدوین شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به حجم بیماران مبتلا به کرونای سبزوار در پیک چهارم این مرکز نقاهتگاهی در ساختمان شماره ۲ علوم پزشکی به صورت نقاهتگاه بستری موقت بیماران مبتلا به کرونا با ظرفیت ۶۰ تخت بستری راه اندازی شد.
کافی ادامه داد: بر اساس این طرح، افرادی که نیازمند بستری در بیمارستان نبوده و باید جدا و تحت مراقبت باشند و یا بیمارانی که از بیمارستان ترخیص میشوند و بایستی ادامه درمان و مراقبتهای تکمیلی را در منزل سپری نمایند و به دلایل مختلف شرایط اقامت در منزل را ندارند، به نقاهتگاه موقت جهت اقامت، مراقبت و آموزش، هدایت میشوند.
وی اظهار کرد: پزشکان، پرستاران و کارشناسان فوریتهای پزشکی در نقاهتگاه، به بیماران در این مرکز آموزش خود مراقبتی میدهند و در تحویل داروهای روزانه بیماران مطابق با دستور پزشک و یا سایر داروهای بیمار، کمک مینمایند.
کافی که مسئول مرکز بستری این طرح در سبزوار است، گفت: بررسی علائم حیاتی بیماران در هر ساعت و ویزیت آنها در صورت وجود هر یک از علائم مانند تنگی نفس، کاهش سطح هوشیاری، تب و تشدید سرفه از خدمات ارائه شده در مرکز نقاهتگاه بستری موقت بیماران مبتلا به کرونا در سبزوار است.
انتهای پیام
نظرات