• پنجشنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400020906511
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

کاهش ۵ درصدی سقط در آذربایجان شرقی

کاهش ۵ درصدی سقط در آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی در سال گذشته ۳۶۵ نفر جهت اخذ مجوز سقط درمانی به ادارات پزشکی قانونی آذربایجان شرقی مراجعه کردند.

از این تعداد برای ۲۶۲ نفر مجوز سقط درمانی صادر شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸ با صدور ۲۷۷ مجوز سقط، حدود پنج درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، طی اسفند ماه سال گذشته نیز از ۳۳ پرونده تشکیل شده در این زمینه به ۳۱ نفر مجوز سقط درمانی صادر شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ حدود شش درصد افزایش یافته است.

به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی استان، در سال ۹۸، تعداد ۳۹۰ نفر برای اخذ مجوز سقط درمانی به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کرده بودند که برای ۲۷۷ نفر مجوز سقط صادر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha