علی پارسا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شیوع پیک چهارم ویروس کرونا در شهرستان شاهین شهر، اظهار کرد: بر اساس آمار و کاهش ۱۸ درصدی بستریها و ۹ درصدی مراجعان، شهرستان شاهینشهر و میمه در حال عبور از قله پیک چهارم کرونا است، اما با توجه به روند بیماری احتمال افزایش موارد فوت بر اثر کووید در هفتههای آینده وجود دارد.
وی افزود: با افزایش ۱۰درصدی تخت بیمارستانی در بخش بستری موقت، امکان ارائه خدمات به ۵۰ تا ۸۰ بیمار وجود داشت و با بهرهمندی از ظرفیت کلینیک شرکت نفت از پذیرش بیمارستانی هیچ بیماری در پیک چهارم کرونا در شهرستان معذور نبودیم.
وی، با اشاره به آغاز نوبت اول واکسیناسیون کرونا در کشور، تصریح کرد: بر اساس سند ملی مقابله با کرونا پایان واکسیناسیون نوبت اول اسفند ۹۹ بود، اما به دلیل بدعهدی ها در تامین واکسن نوبت اول واکسیناسیون در فروردین ۱۴۰۰ به اتمام رسید. آغاز نوبت اول واکسیناسیون کرونا در شاهینشهر و میمه از اسفند ۹۹ با کارکنان واحدهای درمانی، بهداشتی و ... انجام شد و تا کنون یکهزار و ۵۲۶ نفر در نوبت اول و ۴۳۰ نفر در نوبت دوم واکسینه شدهاند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهینشهر و میمه خاطرنشانکرد: در نوبت اول واکسیناسیون ۶۲۴ نفر از کادر درمان، ۳۰۰ نفر از کارکنان شبکه بهداشت واکسینه شدند و دیگر افراد واکسینه شده شامل سایر گروهای هدف بودهاند.
پارسا سایر گروههای هدف واکسینه شده کرونا در نوبت اول را ۶۰۲ نفر اعلام و خاطرنشانکرد: در شاهینشهر و میمه تاکنون ۱۲۶ نفر از جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصدی، ۲۰۱ نفر پاکبان، ۱۵ نفر از ساکنین آسایشگاه سالمندان، ۱۶ نفر از پرسنل آسایشگاههای سالمندان، ۵ نفر از کارکنان آرامستان، ۴۵ نفر از پرسنل داروخانهها، ۴۵ نفر از کارکنان شرکت نفت، ۲۵ نفر از کارکنان کلینیکهای خصوصی و ۱۲۴ نفر از پرسنل مراکز شبانهروزی خصوصی در نوبت اول واکسینه شدهاند.
وی واکسنهای در اختیار شبکه بهداشت و درمان شاهینشهر و میمه را از نوع واکسن اسپوتنیک روسیه، آسترازنکا، بهارات هند (کوواکسین) و سینوفارم چین برشمرد و افزود: نوبت اول واکسیناسیون شاهینشهر و میمه با ۵۴۰ دوز اسپوتنیک، ۶۸۰ دوز استرازنکا، ۹۰ بهارات هند (کوواکسین)، ۲۱۶ دوز سینوفارم چین انجام شدهاست.
انتهای پیام
نظرات