به گزارش ایسنا، نیره قوی با اشاره به علل شکلگیری شورای وحدت اصولگرایان، اظهار کرد: شورای وحدت بر اساس یک پیشینه و منظومهای از دیدگاهها، دغدغهها و الزامات گوناگون فرهنگی و سیاسی و اجتماعی ایجاد و فعال شد تا روحانیت نقش هدایتگرایانه و راهبردی خود را در تدبیر امور به خصوص در گام دوم انقلاب انجام دهند.
وی یادآور شد: ما به دنبال سازوکاری هستیم که بر اساس آن به انتخاب اصلح کمک کنیم. شورای وحدت یک سازوکار پایدار است، نه موسمی و انتخاباتی. ما میخواهیم در کنار مردم در مقاطع مختلف حضور داشته باشیم. در این بین جامعه روحانیت مقوم شورای وحدت و نخ تسبیح وحدت اضلاع جریان ارزشی و ولایی و انقلابی است و به دنبال این است که از رای مردم و حقوق مردم و شانیت نظام جمهوری اسلامی صیانت به عمل بیاورد.
قوی با تاکید بر ضابطهمندی و اجرای قانون در همه مراحل فرایند انتخابات گفت: ما بر اساس چنین رویکردی نامهای برای دستگاههای نظارتی، اجرایی و تبلیغاتی و رسانهای کشور تنظیم کردیم که در آن به دغدغهها و پیشنهادات خود در خصوص اجرای انتخابات هم اشاره کردیم و این نامه به مراجع چهارگانه ارسال شد که متن کامل آن در اختیار رسانهها قرار گرفته است.
جانشین سخنگوی شورای وحدت با تاکید بر اینکه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، کنشگری دستگاههای حاکمیتی باید صرفاً متوجه برگزاری انتخاباتی سالم، شفاف و متکی بر رای مردم و انتخاب شایستگان باشد اظهار کرد: هرگونه تنگنظری یا جنبههای رانتی و رفتارهای کاذب و هیجانی موجب واگرایی در مردم خواهد شد و آنان را از صندوقهای رای دور خواهد کرد. در مقابل ما دغدغهمند این هستیم که باید همواره به دنبال وحدت و همگرایی و همافزایی در نیروهای درون نظام باشیم.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه شورای وحدت فعالیتها و اقدامات و سیاستگذاریهای خود را بر مبنای مفاد گام دوم طراحی کرده، گفت: نگاه شورای وحدت در مسئله انتخابات نیز اینگونه است که میخواهیم ابعاد گوناگون بیانیه گام دوم انقلاب را عملیاتی کنیم.
قوی با تاکید بر اینکه شورای وحدت آماده گفتوگو و هماندیشی با همه نامزدها و گروههای ارزشی و انقلابی است افزود: به این منظور سازوکاری را طراحی کردیم و بر اساس آن در مرحله اول به ۱۰ نفر از کاندیداهای مطرح که اعلام حضور کرده بودند نامهای ارسال شد و از آنان برنامه و تیمشان و رویکردهای مدیریتی خواسته شد. البته ممکن است طی روزهای آینده به افراد دیگری نیز این نامه ارسال شود.
وی با اشاره به اینکه اگر یک خانم هم اعلام کاندیداتوری کند شورای وحدت به او برای اعلام برنامهها و معرفی تیم و رویکردهای سیاسی نامه ارسال خواهد کرد، یادآور شد: سیاست اصلی شورای وحدت نظر قانونی و نظر شورای نگهبان در باب صلاحیت کاندیداهاست و ما در مرحله احراز صلاحیتها و معرفی نامزدها که وظیفه قانونی شورای نگهبان است ورود و دخالتی نداریم اما از حضور بانوان در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری استقبال میکنیم.
جانشین سخنگوی شورای وحدت در پایان با اشاره به اینکه شیوع کرونا برگزاری انتخابات را با برخی محدودیتها و چالشها مواجه ساخته، اظهار کرد: ما در نامهای که به عنوان نامه انتخاباتی به مراجع چهارگانه ارسال کردیم پیشنهاداتی برای اجرای انتخابات در وضعیت کرونایی همچون الکترونیکی شدن انتخابات، برگزاری انتخابات در فضای باز، تکثر مراکز اخذ رای و یا بیشتر شدن زمان اخذ رای و همچنین اطلاعرسانی کافی و انجام آموزشهای لازم برای مردم و رای دهندگان را پیشنهاد کردیم.
انتهای پیام
نظرات