• چهارشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400020805534
  • خبرنگار : 71214

به بهانه اظهارات حریرچی

۵۱ هزار کرونایی چگونه سفر کرده‌اند؟

۵۱ هزار کرونایی چگونه سفر کرده‌اند؟

در پی اظهارات اخیر معاون کل وزیر بهداشت درباره اینکه ۵۱ هزار نفر از مبتلایان به کرونا سفر کرده و قرطینه خود را شکسته‌اند و از طرفی با توجه به جریمه‌های در نظر گرفته شده برای تردد خودروهای شخصی در مناطق قرمز و نارنجی، این سوال مطرح می‌شود که آن‌ها چگونه و با کدام وسیله نقلیه شامل اتوبوس، قطار یا هواپیما سفر کرده‌اند؟

به گزارش ایسنا، در پی افزایش آمار مبتلایان و جانباختگان کرونایی در کشور که هر روز نگران‌کننده‌تر می‌شود، ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دو شب پیش به این مسئله نگران کننده اشاره کرد که «همین امروز ۵۱ هزار نفر از کسانی که برگه دستشان است و کرونا مثبت هستند قرنطینه شان را به فواصل چندین کیلومتری و حتی مسافرت شکسته‌اند.»

در پی طرح این اظهارات، سوالی به وجود می‌آید و آن اینکه از هفته دوم فروردین ماه تا امروز شهرهای قرمز و نارنجی که روز به روز بر تعداشان نیز افزوده می‌شد، مشمول ممنوعیت تردد و ورود و خروج برای خودروهای بومی و غیر بومی و جریمه‌های ۵۰۰ هزار تومانی تا یک میلیون تومانی برای آن‌ها در نظر گرفته شد.

از همان روزهای ابتدایی اجرای طرح ممنوعیت تردد بین شهری با وسایل حمل و نقل شخصی، سفرهای مردم روز به روز کمتر و کمتر شد و قاعدتا کسی نمی‌توانست با خودروی خود به مسافرت برود و از شهر خود خارج شود.

اما با صحبت‌های اخیر این مقام مسئول در وزارت بهداشت، این سوال به وجود می‌آید که این ۵۱ هزار نفر که مبتلا به کرونا بوده‌اند و برگه تست کرونای خود را با نتیجه مثبت در اختیار داشته‌اند  چگونه به مسافرت رفته‌اند؟ مگر نه اینکه به گفته مسئولان وزارت راه و شهرسازی و همه متولیان حمل و نقل عمومی - از سازمان هواپیمایی کشوری گرفته تا شرکت راه‌آهن و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای - بارها اعلام کرده‌اند که تمام سفرهای صورت گرفته از طریق اتوبوس از آبان ماه با سامانه ماسک هماهنگ است و اگر مسافری قصد سفر داشته و نتیجه تست کرونای او مثبت شده باشد، از فروش بلیت به او خودداری می‌کنند؟

پس اگر این موضوع و ادعای حریرچی درست باشد باید دید تخلف در کدام بخش صورت گرفته و به ۵۱ هزار نفر کرونایی اجازه سفر داده شده است؟ اگر با وسایل حمل و نقل عمومی بوده اعلام شود تا دستگاهای متولی مذکور پاسخگو باشند و اگر با خودروی شخصی هم سفر کرده‌اند قاعدتا باید پلاک آن‌ها برای جریمه از سوی سازمان راهداری و مرکز مدیریت راه‌های کشور برای پلیس ارسال شده باشد تا جریمه برای آن‌ها اعمال شود. اما اینکه در چنین شرایطی چگونه و با قصور از سوی کدام دستگاه و وزارتخانه این حجم از سفر و تخلف صورت گرفته، به نوبه خود جای سوال و تعجب دارد. البته تا لحظه انتشار این گزارش، پیگیری‌های ایسنا از وزارت راه و شهرسازی به عنوان متولی این حوزه برای پاسخ به این سوال و ابهام بی نتیجه مانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha