• سه‌شنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400020704743
  • خبرنگار : 71654

هیچ خطری فضانوردان کرو-۲ را تهدید نمی‌کرده است

هیچ خطری فضانوردان کرو-۲ را تهدید نمی‌کرده است

به نظر می‌رسد هیچ خطری فضانوردان کرو-۲ را هنگام رسیدن به ایستگاه بین‌المللی فضایی تهدید نمی‌کرده است و این تنها یک هشدار غلط بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، در روز دوشنبه فرماندهی فضایی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد که چهار فضانورد اسپیس‌ایکس به دلیل خطر بالقوه برخورد با یک شی فضایی مجبور به پوشیدن لباس‌های فضایی خود شده بودند. اما اکنون مشخص شده هیچ شی فضایی و یا خطری آنها را تهدید نمی‌کرده و علت رخ دادن این هشدار غلط در دست بررسی است.

ارین دیک(Erin Dick)، سخنگوی فرماندهی فضایی می‌گوید: در آن زمان تصور می‌شد که جسمی در حال نزدیک شدن به کپسول خدمه‌ی کرو-۲ است که به سمت ایستگاه بین‌المللی فضایی در حرکت بودند. با این حال ما به سرعت فهمیدیم که این یک گزارش اشتباه بوده است و هیچ تهدیدی وجود نداشته زیرا هیچ جسمی در حال برخورد به کپسول نبوده است.

او از بیان اطلاعات بیشتر خودداری کرد و گفت که اطلاعات بیشتر را اواخر این هفته و زمانی که متوجه شوند چه اتفاقی رخ داده است خواهند داد.

فضانوردان به طور معمول از خطرات برخورد احتمالی بسیار زود آگاه می‌شوند و حتی فرصت این را دارند که مسیرشان را تغییر دهند اما هشدار روز جمعه بسیار ناگهانی و تنها چند ساعت پس از آن که ‌آن‌ها از موشک خود جدا شده بودند، صادر شد.

مرکز کنترل فضایی فرماندهی به سرعت به ناسا هشدار داد و اسپیس‌ایکس و ناسا به فضانوردان خبر دادند و از آن‌ها خواستند تا لباس‌های مخصوص خود را بپوشند و کلاه‌های فضانوردی را بگذارند. این لحظات به صورت زنده از تلوزیون ناسا پخش شد.

طبق گفته‌ی‌ کلی همفریس(Kelly Humphries) فضانوردان آمریکایی، فرانسوی و ژاپنی این پرواز این مانور را بارها تمرین کرده بودند.

او می‌گوید: البته که ما از شنیدن اینکه خطری وجود نداشته است بسیار خوشحال شدیم اما همچنین از اینکه برنامه‌ها به درستی پیش رفت و فضانوردان ما برای خطر آماده بودند نیز خوشحالیم.

کپسول دراگون و سرنشینانش به سلامت به ایستگاه بین‌المللی فضایی رسیدند و شش ماه را در آن‌جا سپری خواهند کرد.

مرکز کنترل فضایی در حال ردیابی بیش از ۳۲ هزار شی است که در مدار شناورند و عمدتا قطعاتی از ماهواره‌ها و موشک‌های از کار افتاده هستند. قطر بعضی از آن‌ها ۴ اینچ(۱۰ سانتی‌متر) است اما حتی چنین شی کوچکی می‌تواند آسیب بزرگی به فضاپیمایی بزند که با سرعت بالا در حرکت است. ایستگاه فضایی نیز به دلیل گسترده بودن در معرض این خطرات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha