سعید محسنی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: شرایط خاصی حاکم بر جامعه است که جایزه ادبی جمالزاده هم از آن بینصیب نمانده و به همین خاطر، خیلی از رویدادهایی که میتوانست در قالب برگزاری کارگاه و گردهمایی داستان نویسان و اعضای انجمنهای ادبی اجرا شود را از دست دادهایم.
وی ادامه داد: برای جبران این کمبود، تلاش کردیم خوراک خوبی در بحث تبلیغات تهیه کنیم که خوشبختانه کارساز بوده و نسبت به مدتزمان مشابه سال قبل، تعداد آثار بیشتری را به دبیرخانه جشنواره جذب کرده است.
دبیر جایزه ادبی جمالزاده با بیان گزارشی از آثار ارسالی، گفت: در بخش داستان آزاد طبق معمول استقبال چشمگیرتر بوده، در رتبه بعدی داستانهای بخش اصفهان و بعد زندگی نگاره کرونا قرار دارد که نشان میدهد مسئله این ویروس کماکان مسئلهای جدی است.
محسنی یادآور شد: کمترین میزان آثار را در بخش زندگی نگاره مدارس داشتیم که جای تعجب داشت و لازم است به مخاطبان اعلام کنم که پیدا کردن رابطه بین مدرسه و شهر کار دشواری نیست. ما در این بخش تجربه ساده افراد را از تحصیل در مدارس اصفهان مدنظر داریم و رعایت همین معیار ساده با قواعد جایزه سازگار است.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا از ظرفیت آموزشوپرورش برای اطلاعرسانی درباره این بخش به عموم دانش آموزان و والدین استفاده کردهاید؟ توضیح داد: در حال حاضر به دلیل تعطیلی مدارس محدودیت داریم، اما قطعاً تعامل مدیران شهری و مدیران آموزشوپرورش در مناطق مختلف در این رابطه میتواند اثرگذار باشد.
دبیر جایزه جمالزاده درباره تلاشهایی که برای معرفی بهتر این جایزه به مخاطبان در حال انجام است، گفت: بستر فعالیت ما فعلاً معطوف به فضای مجازی است که در قالبهای مختلف متنی، پادکست و ... منتشر میشود. برای گفتوگوهای مداوم با صاحبنظران حوزه داستان نیز برنامهریزی کردهایم که نخستین بخش این «هزار افسان» با حضور مسعود بربر، داستان نویس، امشب(دوشنبه_ششم اردیبهشتماه) رأس ساعت ۲۲:۲۲ از صفحه رسمی جایزه جمالزاده در اینستاگرام به نشانی jamalzadehaward@ پخش میشود.
انتهای پیام
نظرات