مهران چراغپور در گفتوگو با ایسنا از ورود سامانه بارشی از بعدازظهر امروز به آسمان استان خبر داد، اظهار کرد: نوع مخاطره این سامانه رگبارموقت، رعد و برق، وزش تندبادهای لحظهای و موقت (بهویژه چهارشنبه و پنجشنبه)، احتمال خیزش گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ است.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری منطقه اثر این سامانه را اغلب مناطق استان عنوان کرد و افزود: این سامانه تا روز جمعه در سطح استان حاکم است.
وی تاکید کرد: احتمال جاری شدن رواناب، اصابت صاعقه و خطر برق گرفتگی، خسارت به باغات و ... به سبب بارش تگرگ و احتمال آسیب به تاسیسات سبک بهعلت وزش باد وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شدت این سامانه ضعیف است، یادآور شد: با توجه به ماهیت بارشهای رگباری فصل بهار، بالا بودن ضرایب ناپایداری و امکان شدت گرفتن بارشها به صورت نقطهای توصیه میشود از صعود به ارتفاعات اجتناب شده و از چرای دام در ارتفاعات جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات