به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، پسماند صفر به نوعی از سبک زندگی گفته میشود که در آن فرد تصمیم میگیرد مسئولیت زبالههایی که در طول شبانهروز تولید میکند را کاملا به عهده بگیرد. همچنین سعی میکند تولید زباله را به نقطهی صفر نزدیک نماید.
در سبک زندگی پسماند صفر، افراد سعی میکنند در ابتدای امر تا جایی که ممکن است از مصرفگرایی و زندگی تجملاتی بپرهیزند. چرا که در ذات مصرفگرایی اسراف نهفته است. در وهله بعد یک انسان پسماند صفری سعی میکند تا جایی که ممکن است زباله تولید نکند. در مواقعی که تولید زباله اجتنابناپذیر است، فردی که پسماند صفر است به طور منظم و دقیق به تفکیک زبالهی صحیح میپردازد. افرادی که زندگی آنها بر پایهی پسماند صفر تعریف شده، همواره سعی میکنند زبالههای تر خود را خشک و زبالههای خشک را تا حد امکان بازیافت نمایند.
باید بگوییم ما انسانها هیچگاه نمیتوانیم به نقطهی صفر (Zero-Waste) در پسماند دست پیدا کنیم، «پسماند صفر» تنها اسم یک نوع سبک زندگی است. نمیتوانیم کاملاً به «پسماند صفر» دست یابیم اما میتوانیم پسماندمان را به صفر نزدیک کنیم، البته اگر شرایط جامعه مهیا و زیرساختها فراهم باشد به نقطه صفر میتوانیم نزدیک شویم اما به شرط آنکه صنایع تولید مواد غذایی، شویندهها و آنچه موجب تولید پسماند خانگی میشود به کمک بیایند.
وبینار کاهش پسماند در سبک زندگی پسماند صفر روز یکشنبه پنجم اردیبهشت، ساعت۱۷ با حضور آیه حمداوی، اکوبلاگر و آغازگر جنبش و سبک زندگی پسماند صفر در ایران، به صورت آنلاین برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ورود به وبینار به لینک http://skyroom.online/ch/atu.meeting/sport و برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آیدی helal_atu@ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات