• شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400020401996
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل استاندارد استان همدان اعلام کرد

ابلاغ بسته حمایتی استاندارد از تولید

ابلاغ بسته حمایتی استاندارد از تولید

ایسنا/همدان مدیرکل استاندار استان همدان با تأکید بر استاندارد یکی از دستگاه‌های تخصصی و فنی در حوزه تولید، واردات و صادرات است، گفت: بسته حمایتی سازمان استاندارد در راستای تسهیل و تسریع در واردات مواد اولیه کالاهای حدواسط برای تولید به استان ابلاغ شده است.

محمد مددی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اداره کل استاندارد تدوین، تجدیدنظر و به روزرسانی استانداردهای موجود و تدوین استاندارد محصولات دانش بنیان و بومی را در راستای تحقق شعار سال در دستور کار خود قرار داده به طوریکه یکی از برنامه‌های اجرایی استان در سال جاری شناسنامه‌دار کردن محصولات بومی استان است.

وی با اشاره به اینکه محصولاتی از جمله صنایع دستی و محصوات کشاورزی بومی استان شناسنامه‌دار می‌شوند، افزود: تخم گشنیز به عنوان یکی از محصولات بومی استان بوده که ۶۰ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده و تماما صادراتی است، در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم سند استاندارد ملی برای این محصول تدوین شود.

صدور ۷۶ پروانه کاربرد نشان استاندارد

مددی با بین اینکه پشتیبانی جدی از واحدهای مشمول استاندارد اجباری در برنامه اداره کل استاندارد استان قرار دارد، ادامه داد: استاندارد برای کارگاه‌هایی که به شکل نیمه صنعتی با کمتر از ۱۰ نفر و در شعاع کمتر از ۵۰۰ متر تولید دارند، به ویژه در واحدهای ساختمانی و تولیدکننده بلوک سقفی و دیواری، برنامه دارد یک مدیر کنترل کیفی برای دو واحد بپذیرد تا کمک موثری به واحدهای کوچک باشد.

وی با تأکید بر اینکه سیاست و اولویت‌های استاندارد در راستای بهینه پیام سال این است که منافع مردم را هم در اولویت جدی خود قرار دهد، یادآور شد: استاندارد حامی و پشتیبان تولیدکننده و مدافع حقوق مصرف کننده است به‌طوریکه حمایت از تولیدات با کیفیت و کالاهای رقابت‌پذیر در دستور کار استاندارد است.

مدیرکل استاندارد استان همدان از صدور ۷۶ پروانه کاربرد نشان استاندارد در استان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۷۶ پروانه کاربرد نشان استاندارد در استان همدان صادر شده است که امسال نیز حداقل باید این میزان پروانه صادر شود.

صدور نشان حلال برای ۲ کشتارگاه مرغ همدان

مددی با بیان اینکه سال گذشته دو کشتارگاه استان همدان موفق به اخذ نشان حلال شدند، خاطرنشان کرد: سازمان استاندارد به عنوان تنها مرکز متولی صدور نشان حلال در کشور بوده که سال گذشته در استان همدان با همکاری جهادکشاورزی و دامپزشکی دو کشتارگاه مرغ استان توانستند نشان حلال اخذ کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف حاکمیتی استاندارد اندازه شناسی قانونی است، بیان کرد: سال گذشته بیش از ۵۵۰۴ دستگاه توزین سبک مورد برق سنجی و کالیبراسیون قرار گرفتند همچنین ۳۷۵ دستگاه توزین ثابت مورد آزمون قرار گرفت که شش مورد عدم انطباق گزارش شده است.

مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه آزمون نازل‌های CNG از سال گذشته در سراسر کشور شروع شده است، یادآور شد: ۱۵۲ پمپ فعال نازل CNG در استان مورد بررسی قرار گرفته که ۴۱ مورد عدم انطابق داشته است.

مددی در پایان مطرح کرد: ۲۱۶۵ نازل عرضه سوخت مایع در استان مورد آزمون قرار گرفت که از این تعداد ۳۴۳ مورد عدم انطباق به شرکت نفت معرفی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha