• جمعه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400020301494
  • خبرنگار : 50042

معماری؛ روایت پویایی از تاریخ زندگی بشر و بازتاب فرهنگ و تمدن هر جامعه

معماری؛ روایت پویایی از تاریخ زندگی بشر و بازتاب فرهنگ و تمدن هر جامعه

ایسنا/گیلان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان با صدور پیامی بیان کرد: معماری روایت پویایی از تاریخ زندگی بشر و بازتاب فرهنگ و تمدن هر جامعه می‌باشد که با تلفیق هنر، علم و خلاقیت تغییراتی را در راستای تامین نیازهای هر نسل در محیط ایجاد کرده است.

روز سوم اردیبهشت همزمان با سالروز ولادت شیخ بهایی به روز معمار نامگذاری شده است، در راستای گرامیداشت این روز عبدالرضا قاسمیان لنگرودی، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان با صدور پیامی به بیان تاثیر معماری در فرهنگ هر جامعه پرداخته است. متن پیام به شرح زیر است:

معماری روایت پویایی از تاریخ زندگی بشر و بازتاب فرهنگ و تمدن هر جامعه می‌باشد که با تلفیق هنر، علم و خلاقیت تغییراتی را در راستای تامین نیازهای هر نسل در محیط ایجاد نموده و کیفیت زندگی را بهبود می‌بخشد.

سرزمین ما ایران، زادگاه معماران بزرگی می‌باشد که شاهکارهای بی نظیری خلق نموده‌اند و در تاریخ جاودان گشته و شهرت جهانی یافته‌اند.

سوم اردیبهشت به مناسبت زادروز شیخ بهایی، اندیشمند و معمار فرزانه ایرانی روز معمار نامگذاری شده است. شیخ بهایی از چهره‌های برجسته و ماندگار هنر معماری ایران بوده که با استفاده از فناوری فراتر از عصر خود آثار ارزشمندی را به یادگار گذاشته است. این روز بهانه‌ای است برای تعمق در گنجینه غنی میراث معماری که از نیاکان ما به جا مانده است.

شایسته است جامعه معماری معاصر ایران با کنکاش در آثار معماری گذشتگان و بهره گیری از پتانسیل‌های امروز در زایش آثار برجسته و ماندگار تلاش نمایند تا پاسخگوی نیازهای انسان معاصر و منطبق بر ارزش‌های اجتماع بوده و در عین حال جلوه‌گر تمدن کهن و پرافتخار این مرز و بوم باشد.

اینجانب ضمن تبریک این مناسبت به مهندسان معمار به‎ویژه جامعه معماری گیلان بر خود واجب می‌دانم از اساتید و پیشکسوتان این رشته که در انتقال دانش خود عاشق، دلسوز و سخاوتمند بودند و همچنین از معماران جوانی که با خلاقیت، ذوق، هنر و دانش خود در سطح ملی و بین‌المللی خوش درخشیده‎‌اند، قدردانی نمایم.

بی شک نقش برجسته این عزیزان در خلق فضاهای باکیفیت و آثار فاخر غیرقابل انکار است و امید است این تبحر و مهارت در تجلی ارزش‌های بومی در آثار معماری استان نیز جلوه‌گر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha