• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400020100724
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

با حمایت صندوق نوآوری صورت گرفت

افزایش ظرفیت تولید استارت چراغ‌های خیابانی

افزایش ظرفیت تولید استارت چراغ‌های خیابانی
عکس دریافتی و تزیینی است

یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری قزوین با هدف بهبود و افزایش راندمان در سیستم‌های برق و الکترونیک با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید انواع بالاست الکترونیک و ایگنایتور و منابع تغذیه و لامپ فلورسنت T۵ شده است.

به گزارش ایسنا، بهناز به‌نژاد، رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد استارت چراغ‌های خیابانی یا ایگنایتور گفت: ایگنایتور (استارت چراغ‌های خیابانی بخار سدیم و متال هالید) تولیدکننده پالس‌های ولتاژ بالا با عرض کم برای ایجاد محیط پلاسما است. این محصول به لحاظ فنی یعنی روند تولید و مدار محصول، با نمونه‌های دیگر متفاوت است و علاوه بر قیمت پایین‌تر می‌تواند نواقص چراغ‌های خیابانی را رفع کند. 

وی ادامه داد: عمده تولیدات شرکت در جهت ارتقای بهره‌وری انرژی برق در سیستم‌های روشنایی، برق و الکترونیک است که شامل محصولاتی چون انواع ایگنایتور (استارت چراغ‌های خیابانی بخار سدیم و متال هالید) و دستگاه تستر اجزای چراغ، لامپ فلورسنت T۵، انواع بالاست‌های الکترونیکی، ساعت فرمان نجومی، منابع تغذیه سوئیچینگ، چراغ اضطراری و سایر محصولات کنترل روشنایی می‌شود. برخی از این محصولات دانش بنیان و برخی دیگر در پروسه دانش بنیان شدن قرار دارند.

به‌نژاد در مورد میزان ظرفیت کنونی تولید در شرکت نیز توضیح داد: در حال حاضر ظرفیت تولید ما سالانه ۲۰۰ هزار قطعه ایگنایتور (استارت چراغ‌های خیابانی بخار سدیم و متال هالید) است، اما در سال جاری به دلیل نوسانات قیمت ارز و شرایط تولید، در مناقصات شرکت نکردیم و میزان تولید کمتر از این میزان بوده است.

رییس هیات مدیره این شرکت دانش بنیان در مورد برنامه‌های آینده این شرکت نیز خاطرنشان کرد: در نظر داریم تا ظرفیت تولید را با راه‌اندازی خطوط تولید جدید ارتقاء دهیم و بعد از دریافت بازخوردهای مرتبط با محصول از شرکت‌های مصرف کننده، در جهت بهبود فرآیند و ایجاد تغییر و بروزرسانی محصول متناسب با نیاز مشتری اقدام کنیم. با توجه به اینکه خط تولید کنونی نیز توسط تیم تحقیقاتی شرکت راه‌اندازی شده است، می‌توانیم به راحتی مطابق با تغییرات مورد نیاز، خط تولید را به‌روزرسانی کنیم.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، به‌نژاد در مورد تسهیلات دریافتی این شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی نیز خاطرنشان کرد: اگر تسهیلات مختلف صندوق نوآوری و شکوفایی نبود، تمامی محصولاتی که تاکنون تولید کرده ایم، به مرحله تولید نمی‌رسید. تاکنون ۴۵۰ میلیون تومان سرمایه در گردش، ۳۰۰ میلیون تسهیلات تولید صنعتی و یک میلیارد تومان سرمایه در گردش فوری بانکی از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کردیم که برای توسعه و تولید انبوه محصولات مختلف استفاده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha