جلال الدین محمد شکریه در جمع خبرنگاران گفت: وقتی واحدهای صنفی با محدودیت و تعطیلی مواجه می شوند اما تفرجگاه ها باز بوده، ادارات دولتی فعال هستند، دستفروش ها کاسبی خود را انجام می دهند و مطب ها و داروخانه ها مملو از جمعیت هستند، نوعی پارادوکس را در اجرای مصوبات ستاد کرونا شاهد هستیم.
وی افزود: وقتی واحدهای صنفی آرایشی و بهداشتی با تعطیلی مواجه هستند چرا باید در داروخانه ها، لوازم آرایشی و بهداشتی توزیع شود؟
شکریه با اشاره به افزایش حقوق و حق بیمه کارگران شاغل در واحدهای صنفی با توجه به مصوبه شورای عالی کار گفت: افزایش اجاره بهای واحد صنفی و افزایش سایر هزینه های سربار در سال جدید، واحدهای صنفی را با چالش های فراوانی مواجه کرده است.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی واحد صنفی با محدودیت مواجه است اما طرح چکاوک بانک مرکزی فعال بوده و چک های فعالان صنفی برگشت می خورد و مسدود شدن و بازگشایی مجدد آن هزینه گزافی را به واحدهای صنفی تحمیل می کند.
رئیس اتاق اصناف مرکز گیلان افزود: انتظار این است که وقتی صنوف باتوجه به مشکلات و گرفتاری هایشان همکاری می کنند، بخش دولتی و سایر بخش های خصوصی نیز کمک کنند تا زنجیره بیماری کرونا قطع شود.
انتهای پیام
نظرات