• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۸
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1400013118940
  • خبرنگار : 50324

در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا در بوشهر مطرح شد:

ادارات حساسیت بیشتری در مقابله با کرونا داشته باشند /کارخانه تولید بیماری تعطیل شود

ادارات حساسیت بیشتری در مقابله با کرونا داشته باشند /کارخانه تولید بیماری تعطیل شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: مدیران دستگاه های اجرایی به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، ضمن اجرای دقیق دستورالعمل ها، نسبت به محدود کردن جلسات اداری هم اقدام کنند.

عبدالکریم گراوند در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا با اشاره به شیوع گسترده کرونا و شرایط حساس مقابله با این بیماری در استان اظهار کرد: برای مقابله و جلوگیری از گسترش بیش از حد کرونا، دستگاه های اجرایی و ادارات هم باید با جدیت به وظایف خود برای مقابله با کرونا عمل کنند.

وی تاکید کرد: ادارات حساسیت بیشتری برای مقابله با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند و با جدیت نسبت به کنترل و نظارت بر پروتکل های بهداشتی اقدام کنند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه دستگاه های اجرایی در حوزه روابط کار، نقش و وظیفه خود را برای مقابله با کرونا انجام دهند، تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، ضمن اجرای دقیق دستورالعمل ها، نسبت به محدود کردن جلسات اداری هم اقدام کنند.

گراوند یادآور شد: انتظار داریم مدیران دستگاه های اجرایی ضمن اجرای دقیق محدودیت های اعلام شده، نهایت همکاری را با دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله و جلوگیری از گسترش کرونا در استان داشته باشند.

خطر بزرگی که استان بوشهر را در این فصل سال تهدید می کند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز با اشاره به شرایط حساس و خطرناک شیوع کرونا در کشور گفت: تا روز گذشته ۴۵ هزار بستری ناشی از ابتلا به کرونا در کشور ثبت شده و ۲۷۰۰ بیمار جدید به بستری ها کرونایی اضافه شده است.

سعید کشمیری با بیان اینکه نباید اجازه دهیم بیمار جدید در استان اضافه شود، گفت: کارخانه تولید بیماری را باید تعطیل کنیم، این کارخانه های تولید بیماری شامل، برگزاری مراسم های مذهبی، عروسی ها، جلسات طولانی مدت اداری، آموزشگاه های مختلف و.. است.

کشمیری اضافه کرد: خطر بزرگی که استان بوشهر را در این فصل سال تهدید می کند، استفاده از کولرهای گازی است، همچنین از مدیران استانی و شهرستانی انتظار داریم که کنترل و نظارت بر پروتکل های بهداشتی در محل خدمتی را با جدیت و حساسیت بیشتری دنبال کنند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا در بوشهر عنوان کرد: برای مقابله با کرونا در استان، روزانه ۲ میلیون لیتر اکسیژن در استان تولید می‌کنیم، هر بیمار کرونایی در هر دقیقه به ۱۰ لیتر اکسیژن نیاز دارد.

وی ادامه داد: در ۱۴ ماه گذشته ۱۰ دستگاه اکسیژن ساز در استان، نصب، راه اندازی یا تعمیر شده که قیمت هر دستگاه ۲ میلیارد تومان است.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برپایی دورهمی ها در فضای بسته خطر مهم ابتلا به کرونا است. سعید کشمیری تاکید کرد: از مدیران دستگاه های اجرایی انتظار داریم نهایت همکاری و جدیت را برای رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور جلوگیری از تولید بیماری در استان داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha