دکتر مهرزاد لطفی یکشنبه 29 فروردین به خبرنگاران گفت: از نخستین لحظات اعلام وقوع این حادثه، دستورات لازم برای هماهنگی واحدهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز و امدادرسانی و پذیرش مصدومان احتمالی زلزله صادر شده است.
او با اشاره به اینکه برای پیگیری مستمر وضعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با مسئولان آن دانشگاه در ارتباط بوده است، از تشکیل کمیته مدیریت بحران از همان لحظات اولیه وقوع حادثه خبر داد و گفت: در حال حاضر کمیته های مرتبط در معاونت های دانشگاه در حال پیگیری راه های کمک به مردم منطقه زلزله زده بوده و به بیمارستان ها نیز آماده باش اعلام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در این حادثه علاوه بر اعلام آماده باش به پایگاه های اورژانس و بیمارستان های شهرستان های شیراز، کازرون، نورآباد، رستم و کوهچنار، اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به سمت بوشهر اعزام شده است و به ۱۰ دستگاه آمبولانس برای اعزام به مناطق زلزله زده آماده باش داده شد.
لطفی ضمن اعلام هماهنگی با سایر سازمان های امدادی و وزارت بهداشت، از تماس تلفنی با دکتر «سعید کشمیری» رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای ارزیابی میزان خسارت خبر داد و گفت: همچنین ضمن انجام هماهنگی با بسیج جامعه پزشکی و نیروهای داوطلب برای آمادگی اعزام احتمالی تیم های واکنش سریع، بالگرد اورژانس هوایی شیراز، داراب و لار و اعضای تیم ارزیاب پایگاه اورژانس نورآباد ممسنی نیز برای مناطق مجاور منطقه زلزله زده در حالت آماده باش هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد که کماکان مشغول پایش وضعیت منطقه هستیم تا در صورت نیاز مصدومان احتمالی به بیمارستان های شیراز اعزام شوند.
به گزارش ایسنا، زمین لرزه حادث شده در شهرستان گناوه، ساعت 11 و 11 دقیقه و 50 ثانیه در عمق 10 کیلومتری از سطح زمین و با قدرت 5.9 ریشتر بود.
یکی از شهرهای استان فارس که در نزدیکی کانون وقوع این زمین لرزه قرار دارد، شهر شبانکاره است و خوشبختانه تاکنون گزارشی از خسارات شدید مالی و جانی از این منطقه اعلام نشده است.
انتهای پیام
نظرات