به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، بعد از آمریکا، آلمان با ۱۳۰۰ سربازی که عمدتا در شمال افغانستان مستقر هستند جایگاه دوم را داشته و ایتالیا با ۸۹۵ سرباز عمدتا مستقر شده در سمت غرب افغانستان رتبه سوم را دارد.
در این فهرست همچنین گرجستان با ۸۶۰ سرباز در جایگاه چهارم و انگلیس با ۷۵۰ سرباز استقرار یافته در افغانستان در رده پنجم قرار دارند. در ادامه آنها رومانی با ۶۱۹ سرباز در جایگاه ششم و ترکیه با ۶۰۰ سرباز مستقر در افغانستان در جایگاه هفتم هستند.
لهستان، مغولستان، پرتغال، هلند، نروژ، دانمارک، ارمنستان، جمهوری آذربایجان و بلغارستان جزو آن دسته از شرکا و همپیمانان ناتو هستند که دست کم بالغ بر ۱۰۰ سرباز را در راستای ماموریت حمایت راسخ در افغانستان مستقر کردهاند.
ماه ژانویه سال جاری میلادی ارتش ترکیه مسئولیت نیروی ضربت مشترک با آمادگی فوقالعاده در ناتو را به عهده گرفته و هزاران سربازش را در حالت آماده باش و آماده برای استقرار در عرض چند روز قرار داد. واحدهایی از جانب آلبانی، مجارستانه، ایتالیا، لتونی، مونته نگرو، لهستان، رومانی، اسلواکی، اسپانیا، انگلیس و آمریکا نیز در این نیرو که بخشی از مجموعه بزرگتری تحت عنوان نیروی پاسخ در ناتو است خدمت خواهند کرد.
قرار است در راستای اعلام دولت آمریکا، همه سربازان آمریکایی تا ماه سپتامبر سال جاری میلادی از افغانستان خارج شوند که این با بیستمین سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر در آمریکا مصادف خواهد بود.
استقرار سربازان خارجی در افغانستان از هفتم اکتبر ۲۰۰۱ زمانی که آمریکا به همراه انگلیس عملیات "آزادی با دوام" را علیه این کشور به راه انداخت شروع شد. بعدا نیروهای بالغ بر ۴۳ کشور عضو ناتو یا شریک با آن به جمع نیروهای آمریکا و انگلیس بعد از ایجاد نیروهای بین المللی کمک به برقراری صلح و امنیت در افغانستان (ایساف) در ۲۰ دسامبر ۲۰۰۱ پیوستند.
انتهای پیام
نظرات