• شنبه / ۲۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1400012816278
  • خبرنگار : 50223

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هشدار داد

برخورد با فرماندار سهل‌انگار در صورت برگزاری تشییع جنازه‌ شلوغ و چند هزار نفری

برخورد با فرماندار سهل‌انگار در صورت برگزاری تشییع جنازه‌ شلوغ و چند هزار نفری

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در صورت مشاهده و گزارش مراسم تشییع چند هزار نفری و شلوغ اول با فرمانداران سهل انگار برخورد می شود.

«حسین کلانتری» روز شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۰ در یکصد و بیست و نهمین نشست ستاد استانی کرونا افزود: مراجعه به مراکز درمانی ۱۶ و همچنین ۲۴  ساعته در استان افزایش یافت و حدود ۳۰ درصد بیشتر از هفته گذشته در این هفته مراجعه کننده داشته‌ایم که آماری معنادار است چرا که ویروس به شدت در حال چرخش و گردش بوده و کار خود را می‌کند و با کمال تأسف آمار بستری‌های در بیمارستان‌های ایتان۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی اظهارکرد: این پیام روشنی به مردم است و مردم باید آگاه باشند و ناچار به رعایت هستند اما باید چه کار کرد اول اینکه برخورد جدی با متخلفین داشته باشیم کسانی که دستورالعمل ها را زیر پا می‌گذارند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هنوز هیچ گزارشی از کمیته نظارت دانشگاه به دستمان نرسیده که کدام دستگاه کمتر رعایت می‌کند و چه دستگاهی را رعایت نکرده است به مدیران خود گفته‌ایم که در تشییع جنازه ها و تدفین ها و نماز میت حضوری نداشته باشند و خوشبختانه هنوز هیچ گزارشی در خصوص چنین وضعیتی به دست ما نرسیده است.

کلانتری تصریح کرد: ما تصمیم خودمان را می گیریم ممکن است در دیگر استان‌ها چنین تصمیمی گرفته نشده باشد اما همه دستگاهها باید کمک کنند تا از این وضعیت عبور کنیم.

وی ادامه داد: هر چند در شرایط عادی همه با هم باید همدردی کنند اما امروزه هر کسی که با کمترین افراد مراسم تشییع و تدفین برگزار می‌کند دارای درک صحیح از شرایط دنیا کشور و استان است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تلاش برای تجمعات بیش از اندازه نشان دهنده شخصیت نیست بلکه هر کسی به فکر سلامت مردم است شخصیت دارد بنابراین از همه شخصیت‌های استان صاحب نظران، ریش سفیدان، عالمان، هنرمندان، ورزشکاران و رسانه‌ها می خواهیم این فرهنگ را جا بیندازند که صیانت از جان مردم وظیفه همه است.

کلانتری با بیان اینکه تصمیماتی که می‌گیریم علیرغم میل باطنی است، تاکید کرد: تشییع جنازه ها ساعت ۷تا ۹ صبح و حداکثر با ۳۰ نفر برگزار شود و صاحب مجلس هم باید تعهد دهد و اگر کسی جایی تعهد بدهد و رعایت نکند به مقام قضایی معرفی شود.

وی به همه کسانی که در مراسم ها و برنامه های تشییع و تدفین، خوانندگی، نوازندگی می کنند و ساز و نقاره می زنند، گفت: در همه مراسم‌ها نقاره زدن، نوازندگی و خوانندگی ممنوع است و هرجا چنین افرادی دیده شدند باید سریعاً دستگیر شوند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت یکی از استانهای همجوار با وجود داشت چندین بیمارستان و زیرساختهای بهداشت و درمان اکنون مجبور به پذیرش بیماران کرونایی در ورزشگاه شده اند، گفت: دیگر نمی دانم با چه ادبیاتی با متخلفین در استان خودمان حرف بزنیم که وضعیت کرونایی خوب نیست.

کلانتری افزود: آنهایی که می توانند به رعایت کردن  پروتکل‌های بهداشتی و بهتر شدن وضعیت کرونایی استان کمک کنند کار بسیار سختی نیست باید کاری کنیم که کادر درمان و پزشکان و پرستاران بتوانند استراحت کرده و فرصت ریکاوری داشته باشند.

وی ضمن قدردانی از برخی مردم که مراسمات اموات خود را با حداقل تعداد برگزار می‌کنند، یادآور شد: کسی که در مراسم خاکسپاری ۱۰ نفر بیشتر دعوت نمی‌کند نشان از مسئولیت پذیری دارد که دلش به حال مردم و خانواده‌های دیگر می‌سوزد و برای جان و سلامت انسان ها ارزش قائل است.

استاندار کهگیلویه بویر احمد ضمن انتقاد از عده‌ای که برای چشم و هم چشمی و نشان دادن فیلم‌های تجمعات و مراسم تشییع جنازه دست به کارهای خلاف قانون می‌زنند، تاکید کرد: ضمن عذرخواهی از همه مردم استان اما مجبور به بیان چنین دردهایی هستیم و باید آنهایی که با جان و سلامت مردم بازی می کنند برخورد شود و به دستگاه قضایی معرفی شوند.

کلانتری با تذکر جدی به کسانی که به دنبال برگزاری مراسمات تشییع جنازه و نماز میت و تدفین های آن‌چنانی هستند یادآور شد: قابل توجه فرمانداران شهرستان‌ها که اگر مراسم تشییع چند هزار نفری و شلوغ مشاهده شود اول با فرماندار برخورد می‌کنیم بنابراین فرماندار باید با همکاری و کمک سپاه و نیروی انتظامی جلوی مراسم تشییع چند هزار نفری را بگیرند و به دستگاه قضایی معرفی کنند، وقتی با فرماندار برخورد شود با دیگر دستگاه‌ها نیز برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونایی که شرایط عادی نیست با پیامک و واتساپ و تماس هم می‌توان با صاحبان عزا همدردی کرد، تصریح کرد: صنعت و معدن و تعزیرات هم نباید اجازه دهند صف های طولانی برای توزیع کالا در استان شکل بگیرد همه باید فاصله اجتماعی را رعایت کنند هیچ اداره‌ای حق ندارد به بهانه ارائه خدمات، تجمع ایجاد شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مدیران عضو ستاد و غیر عضو مسئول عملکرد مجموعه خود در رابطه با پروتکل‌های بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع کرونا هستند باید نظارت بیشتری بر کار آنها داشته باشند اگر گزارشی به دست ما برسد که فلان دستگاه رعایت نمی‌کند برخورد قاطع می‌کنیم چرا که در برابر جان یک نفر در استان مسئول هستیم و نیروی انتظامی نیز باید بدون هیچ ملاحظه با متخلفین کرونایی برخورد کند.

کلانتری همچنین با اشاره به فعالیت مشاغل در استان  افزود: مشاغل ممنوعه نباید فعالیت کنند، تنها گروه شغلی یک باید در مناطق قرمز فعالیت کند و همه تلاش ما برای این است که وضعیت را برگردانیم تا همه گروه‌های شغلی فعال شوند اهم اکنون وضعیت به گونه ای است که تنها جان مردم برای ما مهم و اصل است.

وی با تذکر دوباره به مردم و مسئولان استان برای رعایت دستورالعمل ها گفت: در این شرایط کرونایی با همدلی و هم افزایی و به دور از تسویه حساب شخصی باید خداپسندانه در جهت رضای خدا و برای حفظ جان و سلامت مردم کار کنیم، امروز روز ایثار و فداکاری است نیرو از تامین اجتماعی و سایر نهادها گرفتیم و تلاش می‌کنیم تا با کمبود تخت مواجه نشویم با سختی کار انجام می‌دهیم وقتی وضعیت برخی استان‌های برخوردار در حوزه بهداشت و درمان را می‌بینیم شوکی به من وارد می‌شود که مجبور به بیان چنین حرف‌هایی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha