• چهارشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400012514406
  • خبرنگار : 50189

واژگونی پژو در کرمان ۳ کشته و ۱۱ مصدوم برجای گذاشت

واژگونی پژو در کرمان ۳ کشته و ۱۱ مصدوم برجای گذاشت

ایسنا/کرمان رییس اورژانس کرمان گفت: به علت واژگونی پژو ۴۰۵ در محور ماهان به روستای سکُنج که صبح امروز رخ داد، ۱۱ نفر مصدوم و ۳ نفر به علت شدت جراحات وارد شده در دَم جان باختند.

دکتر"محمد صابری" در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: به علت واژگونی پژو ۴۰۵ در محور ماهان به روستای سکُنج که صبح امروز رخ داد، ۱۱ نفر مصدوم و ۳ نفر به علت شدت جراحات وارد شده در دَم جان باختند.

وی افزود: با اطلاع از این حاده، فوراً چهار تیم فوریت های پزشکی به محل حادثه اعزام شد و بعد از انجام اقدامات اولیه درمانی، تمامی مصدومان به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شدند.

صابری تصریح کرد: مصدومان این حادثه رانندگی شامل پنج مرد و یک زن(۱۶ تا  ۴۰ سال)، ۵ کودک(۴ ماهه تا ۱۰ سال) هستند.

وی بیان کرد: افراد جان باخته شامل یک زن(۳۰ ساله)، یک کودک(۴ ساله) و یک نوزاد هستند.

ریس اورژانس کرمان گفت: تمامی سرنشینان این خودرو تبعه افغانستان بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha