جهانگیر صفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژههای بسیار خوبی در سال قبل احداث و به بهرهبرداری رسید؛ از جمله مجتمع آموزشی حیات طیبه شهید سپهبد سلیمانی بود که در حال حاضر نیاز به ساخت مجتمعهای آموزشی در کشور بیش از پیش احساس میشود و این در حالی است که بودجهای که به مجتمعها تخصیص مییابد، بیشتر مدارس کوچک است و این مهم مدیریت مجتمعها را آسانتر میکند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ با مدارس خشتی و گلی خداحافظی کرده بودیم که از این بابت هم جزو استانهای پیشرو و موفق هستیم، افزود: سال گذشته نیز توانستیم با بخاریهای نفتی خداحافظی کرده و در روستاهایی که هنوز گاز ندارند، از رادیاتورهای برقی هوشمند و پیشرفته با مصرف کم استفاده کردیم تا امنیت جانی دانشآموزان به خطر نیفتد.
این مسئول ادامه داد: به طور کلی ۱۰۰ پروژه در دست اجرا داریم که سال گذشته ۲۳ پروژه آماده و به بهرهبرداری رسید و برای امسال ۷۷ پروژه در حال اجرا داریم. همچنین بیش از ۱۵ پروژه خیری در استان وجود دارد که با تامین اعتبار و پیشرفت ۳۰ الی ۴۰ درصدی در روستاها و ۵۰ درصدی در شهرها، مابقی اعتبار از محل اعتبارات ملی تامین شده و پروژهها تحویل داده میشود.
صفری با اشاره به اینکه هیچ پروژه نیمهتمام و رها شده خیری در سطح استان نداریم، تصریح کرد: برای استفاده از این ظرفیت رویکرد ادارهکل نوسازی و دیگر مسئولان استان نیز این است تا با تشویق خیران در خصوص شروع پروژهها، به همان نسبت از اعتبارات مشارکتهای مردمی ملی هم بیشترین استفاده را ببریم؛ چراکه استفاده از آن اعتبار منوط به شروع پروژه از سوی خیران و رسیدن به درصدهای مورد نظر است.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان زنجان، یادآور شد: زنجان به عنوان استان پایلوت در طرح استقرار نظام مکانیابی فضاهای آموزشی مطرح است که در وقت مقرر به اتمام خواهد رسید. ادارهکل نوسازی مدارس از سال ۹۷ تاکنون بیش از ۸۵ پروژه با ۴۲۰ کلاس درس و اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان پروژه تحویل داده و این در حالی است که ساخت ۲۳ پروژه سالها طول کشیده بود.
انتهای پیام
نظرات