• پنجشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400011909484
  • خبرنگار : 50165

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان:

املاک فاقد سند آموزش‌وپرورش، سنددار می‌شود

املاک فاقد سند آموزش‌وپرورش، سنددار می‌شود

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: املاک فاقد سند آموزش‌وپرورش، سنددار می‌شود.

حسن مظفری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ارائه اولویت‌های اجرایی وزارت آموزش‌وپرورش در سال‌جاری، اظهار کرد: مهم‌ترین اقدامات ما در سال جدید، پیگیری اجرایی شدن اولویت‌های شش‌گانه وزارت آموزش‌وپرورش در سطح استان خواهد بود.

وی با اشاره به سرفصل‌های مهم برنامه‌ اجرایی در سال جدید، افزود: اجرای شش اولویت مهم وزارت آموزش‌وپرورش یعنی اجرای برنامه‌های سند تحول بنیادین، ارتقای توانمندی‌های نظام آموزشی در شرایط کرونایی، تثبیت مالکیت و صدور سند تک‌برگی برای املاک آموزش‌وپرورش، استقرار کامل سامانه یکپارچه نرم‌افزاری وزارت آموزش‌وپرورش و مستندسازی دستاوردها، از جمله محورهای اولویت‌دار اجرایی آموزش‌وپرورش استان در سال جدید است.

این مسئول ادامه داد: ساماندهی نیروی انسانی، ارتقای کیفیت و بهبود صلاحیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مدیران و معلمان، بهبود نظام سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی و پیشرفت تحصیلی، تحول در برنامه درسی، تحول در دانش‌آموز و مدرسه، اجرا و ارزیابی بسته‌های تحولی زیر نظام‌ها، از جمله برنامه‌های اجرایی در زیرمجموعه سند تحول بنیادین به شمار می‌رود.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به برنامه‌های اولویت دوم وزارت آموزش‌وپرورش، گفت: تضمین دسترسی همگان به آموزش، کاستن از آثار و پیامدهای آموزش به روش غیرحضوری، افزایش شایستگی‌ها در آموزش در بستر مجازی، تولید منابع آموزشی در زیست‌بوم جدید، تقویت پیوندهای شبکه‌ای میان همه سطوح آموزش‌وپرورش و تدوین مدل آموزش پس از کرونا و برگزاری شایسته سنجش و ارزشیابی یادگیری دانش‌آموزان، از جمله محورهای مهم در حوزه ارتقای توانمندی‌های نظام آموزشی است.

مظفری با اشاره به تشکیل کارگروه ویژه پیگیری اجرایی شدن اولویت‌های وزارت آموزش‌وپرورش در سال‌جاری، تصریح کرد: در حوزه تثبیت مالکیت و صدور سند تک‌برگی برای املاک آموزش‌وپرورش، بنا داریم تا با همکاری سازمان ثبت اسناد و بنیاد مسکن برای همه املاک فاقد سند، سندهای لازم را صادر کنیم. همچنین با توجه به وجود سامانه‌های متعدد و غیرمرتبط در آموزش‌وپرورش، پروژه‌ای تحت عنوان یکپارچه‌سازی سامانه‌ها با اهداف شفاف‌سازی و تسهیل ارتباطات در حال آماده‌سازی است که بنا داریم بسترهای لازم را در سطح استان برای راه‌اندازی این سامانه یکپارچه جهت استقرار دولت الکترونیک و تسهیل در ارائه خدمات و شفاف‌سازی فراهم کنیم.

این مسئول با تاکید بر مستندسازی دستاوردها به عنوان اولویت ششم برنامه‌های اجرایی وزارت متبوع در سال جدید، خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت‌های امسال ما جمع‌آوری مستندات و اجرایی کردن برنامه‌ها حول محور اولویت‌های آموزشی در استان زنجان است تا با اجرایی شدن همه این شش اولویت، گام‌های اساسی در راستای تحقق اهداف آموزشی و پرورشی برداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha