• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۲۱:۳۲
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1400011809277
  • منبع : منطقه جنوب تهران

نماینده عالی دولت در ورامین:

شمار مبتلایان به کرونا در ورامین افزایش یافته است

شمار مبتلایان به کرونا در ورامین افزایش یافته است

ایسنا/تهران فرماندار شهرستان ورامین گفت: شمار مبتلایان به بیماری کرونا نسبت به پیش از تعطیلات نوروز در ورامین افزایش یافته و این امر وضعیت شهرستان را در شرایط پرخطر قرار داده است.

حسین کاغذلو عصر چهارشنبه ۱۸ فروردین ماه در جلسه ستاد مقابله با کرونا که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد اظهار کرد: عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و بی توجهی مردم به توصیه چندباره وزیر بهداشت در امتناع از سفرهای نوروزی باعث شده تا استان تهران از وضعیت نامطلوبی در شیوع ویروس کرونا برخوردار شود و امروز شاهد افزایش میزان ابتلایان به این بیماری هستیم.

وی افزود: بر اساس ابلاغیه رییس کمیته امنیتی ستاد مبارزه با کرونا استان تهران، شهرستان ورامین در وضعیت پرخطر به سمت قرمز شیوع ویروس کرونا قرار گرفته و لازم است تا محدودیت‌هایی در فعالیت مشاغل غیرضروری گروه‌های 3 و 4 اعمال شود.

نماینده عالی دولت در شهرستان ورامین تصریح کرد: بر این اساس ، فعالیت مشاغل گروه سه شامل شرکت‌های خصوصی، مراکز آموزشی، مهدهای کودک، تالارهای پذیرایی ،رستوران‌ها به جز موارد بیرون‌بر، آرایشگاه‌ها و سالن‌های زیبایی، موزه‌ها، سینماها، استخرها، باشگاه‌های ورزشی، چایخانه و قهوه‌خانه‌ها از امروز ممنوع است.

کاغذلو اظهار کرد: همچنین فعالیت گروه 4 شامل بوستان،ها، مراکز تفریحی، باشگاه های ورزشی پر برخورد ، شهربازی و مراکز ورزشی آبی و باشگاه‌های سالنی از امروز تا برقراری شرایط کم‌خطر تعطیل است.

وی گفت: فعالیت مساجد، اقامه نماز سیاسی عبادی جمعه، مدارس، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه یز تا برقراری شرایط کم‌خطر  تعطیل است.

فرماندار شهرستان ورامین افزود: خروج خودروهای شخصی با پلاک بومی از شهر های نارنجی و قرمز به سایر شهرها ممنوع و ورود خودروهای شخصی و غیر شخصی نیز به شهر های نارنجی و قرمز ممنوع است.

وی با اشاره به در پیش بودن ماه مبارک رمضان گفت: توزیع نذورات افطاری فقط به صورت بیرون بر و با توجه به دستورالعمل‌های بهداشتی انجام می‌شود و برگزاری مراسم افطاری دورهمی ممنوع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha