• چهارشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400011808918
  • خبرنگار : 71565

حبیب زاده: بازار در دوران جنگ تحمیلی بهتر اداره می شد

حبیب زاده: بازار در دوران جنگ تحمیلی بهتر اداره می شد

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به وضعیت نامطلوب شرایط اقتصادی کشور، عنوان کرد: در هشت سال جنگ تحمیلی بازار بهتر مدیریت می‌شد.

به گزارش ایسنا، انور حبیب زاده نماینده مردم بوکان در مجلس در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس با اشاره به اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۰ با عنوان «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» توسط مقام معظم رهبری مسیر کشور را برای مسئولین ترسیم نموده است، گفت: در کنار جنگ اقتصادی که آمریکا علیه کشور ما آغاز کرد و در کنار بحران کرونا،  بی تدبیری ها مشکلات مردم را دوچندان کرده است.

وی با انتقاد از سیاست های دولت در حوزه ارز و بورس گفت: امروز که بازار سرمایه به بحران اقتصادی و حتی اجتماعی تبدیل شده است . دولت و رییس جمهور باید مسئولیت از بین رفتن سرمایه‌های مردم را بر عهده بگیرد و برای جبران خسارت وارده اقدام کنند.

نماینده مردم بوکان با اشاره به صف های خرید گوشت و نان روغن و سیمان و خدشه دار شدن کرامت مردم اظهار کرد: در هشت سال جنگ تحمیلی بازار بهتر مدیریت می‌شد، بازنشستگان تامین اجتماعی که سال‌های جوانی خود را صرف به حرکت درآوردن چرخ‌های تولید و اقتصاد کشور کرده‌اند اما امروز حقوق و مزایای آنها برای گذارندن عادی کافی نیست، مطالبه اصلی این جمعیت بزرگ بازنشستگان کشور متناسب‌سازی حقوق است که باید در اولویت دولت و مجلس قرار بگیرد.

حبیب زاده گفت: مدتی است که سفرهای انتخاباتی برخی از کاندیداهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری به نقاط مختلف کشور آغاز شده است، امیدوارم که این افراد تصویری منطبق با واقعیت کنونی کشور را داشته باشند، تشکیل شدن ایران از اقلیت‌های زبانی و مذهبی یک واقعیت انکار ناپذیر بوده و این اقلیت‌‎ها خود را ایرانی‌تر از هر ایرانی می‌دانند و برای این باور خود از مال و جان هزینه کرده ولی مطالبات دقیق و شفافی نیز دارند که تنها در زمان انتخابات و با هدف جمع آوری رای شنیده شده‌اند. اجرای اصل پانزدهم قانون اساسی مطالبه به حق اقوام ایرانی است، به کارگیری نیروهای شایسته اهل سنت و کرد در پست‌های بالای مدیریتی همچنان اجرایی نشده است، مرزها که فرصتی برای توسعه مناطق مرزی، صادرات کالاهای ایرانی و تبادلات فرهنگی هستند با نگاه نادرست به تهدید تبدیل شده است.

این عضو  هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین اضافه کرد: داشتن نگاه تعدیل به مرزها باعث فراری شدن سرمایه بخش خصوصی و هزینه نکردن اعتبارات عمرانی در نقاط مرزی می شود و نتیجه این حرکت توسعه نیافتن مناطق مرزی و ظهور پدیده‌های مانند کوله بری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha