• سه‌شنبه / ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400011708215
  • خبرنگار : 30054

رشد استارتاپ ها با ظهور ویروس کرونا

رشد استارتاپ ها با ظهور ویروس کرونا

با ظهور ویروس کرونا دنیای علم و تکنولوژی و به دنبال آن شیوه های کسب و کار به گونه ای تغییر پیدا کرده که شاید افراد دیگر تمایلی به برگشت به زندگی قبل از کرونا نداشته باشند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام سخت افزار آبان، راهکارهای تکنولوژی محور هنگام رویارویی با ویروس کرونا به افراد این امکان را داده با تکیه بر تکنولوژی و فناوری بتوانند به طور عادی به ادامه ی کسب و کار و زندگی خود بپردازند.

زمانی که پژوهشگران و متخصصان علوم پزشکی در تلاش برای ساخت واکسن کرونا بوده اند در کنار آن بسیاری از استارتاپ ها به گونه ای رشد نموده که بتوانند خدمات بیوتکنولوژی نوینی را در اختیار پژوهشگران قرار دهند و از طرفی برای افراد عادی در حوزه های مختلف به تولید محتوا و خدمات غیرحضوری و آنلاین بپردازند و افراد را به سبک جدیدی از زندگی سوق دهند.

در حال حاضر آنچه برای پژوهشگران حایز اهمیت می باشد اطلاعات جمع آوری شده در مورد بیماری و احتمالات وقوعی آن در نقاط مختلف و کنترل و ارزیابی روزانه داده های بدست آمده می باشد. زمانی که قرار است در سطح جهانی به کنترل این ویروس رسید دسترسی سریع و آسان به داده ها و پردازش دقیق آنها از ضروریات امر می باشد که براساس نوع دسترسی به داده ها، ذخیره سازی اطلاعات و حفاظت از محیط های ذخیره ساز و ایجاد ارتباط بین رشته های محاسباتی و نرم افزارهای طراحی شده شرکت های استارتاپی به انتخاب مدل سرور می پردازند.

کدام سرور مناسب می باشد؟

امروزه بسیاری از شرکت های استارتاپی با شناختی که از محصولات شرکت اچ پی دارند و براساس حجم کاری و نوع نیاز به انتخاب محصولات این شرکت می پردازند.

شرکت اچ پی با نام تجاری HPE به تولید و تامین انواع محصولات از جمله سرورها، ذخیره سازها و تجهیزات سخت افزاری می پردازد. این شرکت با بهره گیری از تکنولوژی های به روز دنیا، سرورهای اچ پی را به گونه ای طراحی نموده که از نظر امنیتی، عملکردی و انعطاف پذیری در بالاترین سطح کارایی و محبوبیت در میان کاربران باشند.

انواع سرور اچ

این سرورها شامل سرورهای ایستاده یا ML، سرورهای خوابیده یا DL و سرورهای تیغه ای یا BL می باشند.

سرورهای ML

این سرورها برای کسب و کارهای کوچک که میزان پردازش اطلاعات و داده­ها در آنها پایین است، مناسب می باشد.

سرورهای DL

طراحی این سرورها به گونه­ ای می­ باشد که براحتی درون محفظه­ هایی به نام Rack بصورت خوابیده قرار گرفته و در اصطلاح به این سرورها Rackmount نیز گفته می شود.

سرورهای BL

سرورهای تیغه ای شباهت زیادی به سرورهای Rackmount داشته و  برای زمانی مناسب می باشند که به تعداد بالایی سرور نیاز داشته باشیم در حالی که فضای محدودی در اختیار باشد.

محصولات پرفروش سرور اچ پی

از محبوب ترین مدل ها در سرور اچ پی سری DL به سرورهای نسل دهم از جمله HPE ProLiant DL۳۸۰ Gen۱۰ و HPE ProLiant DL۳۶۰ Gen۱۰ و در سری ML به سرورهای HPE ProLiant ML۳۵۰ Gen۱۰، HPE ProLiant ML۱۱۰ Gen۱۰ و HPE ProLiant ML۳۰ Gen۱۰ می توان اشاره نمود.

سرور HPE ProLiant DL۳۸۰ Gen۱۰

سروری دو یونیته با قابلیت نصب در رک و پشتیبانی از پردازنده های نسل Intel Xeon Scalable Processor و رم Array  HPE Smart تا حداکثر ظرفیت ۴TB و ماژول رم DDR۴-۲۹۳۳  می باشد که به بالاترین میزان پردازش داده ای با استفاده از این سرور می توان رسید. پشتیبانی از حداکثر ۲۴ عدد هارد SFF ۲.۵ اینچی یا ۱۲ عدد هارد LFF ۳.۵ اینچی امکان ذخیره سازی بالایی را به این مدل داده است. این سرور جزو پرکاربردترین و محبوبت ترین سرورها هم از لحاظ عملکردی و هم امنیتی در تجارت های بزرگ می باشد.

HPE ProLiant DL۳۶۰ Gen۱۰سرور

سروری یک یونیته با قابلیت نصب در رک و پشتیبانی از پردازنده های نسل Intel Xeon Scalable Processor و رم Array  HPE Smart تا حداکثر ظرفیت ۳TB می باشد. این سرور از ۸ عدد هارد SFF ۲.۵ اینچی یا ۴ عدد هارد LFF ۳.۵ اینچی پشتیبانی می کند.

HPE ProLiant ML۳۰ Gen۱۰ سرور

سرور ۴ یونیته که از پردازندهای Intel Xeon E Processor،Intel Pentium و Intel Core i۳ پشتیبانی می کند. نوع رم پشتیبانی DDR۴-۲۶۶۶ با حداکثر ظرفیت ۶۴GB می باشد.  ۴هسته ای Intel Xeon E-۲۱۲۴ با سرعت ۳.۳ گیگاهرتز دارد. حداکثر تا ۳۲ گیگابایت از ماژول رم DDR۴-۲۶۶۶ پشتیبانی می کند و تعداد ۸ هارد ۲.۵ اینچی یا ۴ هارد ۳.۵ اینچی را می توان در آن استفاده کرد. این سرور برای مجازی سازی نیز کاربرد دارد.

HPE ProLiant ML۳۵۰ Gen۱۰ سرور

این سرور از پردازنده ۱۲ هسته ای Intel Xeon Gold ۵۱۱۸ با سرعت ۲.۳ گیگاهرتز  و حداکثر تا ۳۲ گیگابایت از ماژول رم DDR۴ پشتیبانی می کند. این سرور نیز جزو سرورهایی است که برای مجازی سازی کاربرد دارد.

بطور کلی استارتاپ های آی تی که در تلاش یافتن راهبردهایی برای مقابله با ویروس کرونا هستند بایستی به عوامل زیر هنگام انتخاب سرور مناسب جهت پردازش و تجزیه و تحلیل سریع تر داده ها توجه کنند:

اندازه کسب و کار، توجه به فضا و بودجه، انتخاب مشخصات فنی سرور، نوع نرم افزارهایی که روی سرور استفاده می شود، نوع رم، نوع پردازنده، فضای ذخیره سازی.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha