دکتر ابراهیم جلیلی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از اواخر تعطیلات نوروز، تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ با شیب تندی رو به افزایش است و در حال حاضر روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ بیمار مبتلا به کووید بستری میشوند و تعداد مراجعان سرپایی نیز نسبت به قبل از تعطیلات، دو و نیم برابر شدهاست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا تصریح کرد: از روز اول شیوع کروناویروس، سه پلن داشتیم که برای پلن A تا ۷۰۰ بیمار، پلن B تا ۱۴۰۰ بیمار و پلن C تا ۲۵۰۰ بیمار را بتوانیم در بیمارستانهای استان بستری کنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت بستری ۱۶۰۰ بیمار مبتلا به کووید را در بیمارستانهای استان داریم، ادامه داد: در صورتی که تعداد موارد بستری بیش از ۱۶۰۰ نفر باشد مجبوریم بخشهای دیگر بیمارستانها را تعطیل و بیماران کووید را بستری کنیم.
جلیلی خاطرنشان کرد: فعلاً مشکل خاصی نداریم اما به بیمارستانها آماده باش دادیم و از آنها درخواست کردیم جراحیهای غیرضروری را متوقف کنند تا پرسنل و بیمارستان، ظرفیت بیماران کووید را داشته باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در رابطه با وضعیت کادردرمان بیان کرد: تاکنون حدود ۴۵ درصد از کادردرمان استان واکسینه شده اند و امیدواریم با دریافت سهمیههای بعدی بتوانیم صددرصد کادر درمان را واکسینه کنیم چراکه از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون ۲۶۰۰ نفر از کادردرمان استان، به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شدند و دو نفر از این افراد نیز فوت کردند.
وی در پایان با بیان اینکه علت اصلی روند افزایشی این بیماری در استان دورهمیهای خانوادگی است، گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی کاهش یافته و افراد فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمیکنند اما باید ارتباطات خانوادگی کمتر شود و دورهمی و تجمعات حتی در فضای باز هم برگزار نشود چراکه روند بیماری بستگی به رعایت پروتکلها توسط مردم دارد و اگر رعایت کنند میتوانند به خود و کادردرمان کمک کنند.
انتهای پیام
نظرات