سردار کیقباد مصطفایی در نشست ستاد کرونای استان، افزود: طی اسفند ماه سال ۹۸ تا ۱۳ فرودین ماه ۹۹، دو میلیون و ۴۹۸ هزار تردد در استان به ثبت رسید که این میزان از اسفند ۱۳۹۹ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ به سه میلیون و ۵۳۵ هزار تردد رسید.
وی با بیان اینکه طی ۱۳ روزه ابتدایی سال جاری یک هزار و ۶۳۵ خودرو از ورودیهای شهرهای استان عودت داده شد، تصریح کرد: همچنین ۴۱۰ جریمه ۲۰۰ هزار تومانی، هشت جریمه ۵۰۰ هزار تومانی نیز به ثبت رسید.
فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: پنج هزار و ۷۶۶ خودرو از ۲۶ اسفند ماه سال ۹۹ تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ عودت داده شده، 6 هزار و ۷۷۸ جریمه ۲۰۰ هزار تومانی، ۴۸ جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و پنج جریمه یک میلیون تومانی صادر شد.
به گزارش ایسنا، مصطفایی از نظارت ویژه در روز طبیعت خبر داد و بیان کرد: علاوه بر کنترلهای شکل گرفته، روز گذشته تصادف فوتی و جرحی در استان به ثبت نرسید.
انتهای پیام
نظرات