• جمعه / ۱۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400011304889
  • خبرنگار : 71282

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اعلام کرد

رشد ۴۰ درصدی پرداخت تسهیلات در سال گذشته

رشد ۴۰ درصدی پرداخت تسهیلات در سال گذشته

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با تاکید بر حمایت مالی از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا گفت: با حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک و توانمندسازی جوامع محلی، طرح هر روستا یک محصول را پیش برده و روستاها را به ‌سمت روستای بدون بیکار هدایت کردیم.

اصغر نوراله زاده در گفت وگو با ایسنا، در ارزیابی عملکرد صندوق در سال گذشته اظهار کرد: علیرغم مشکلات و مسایلی که سال گذشته با وجود بیماری کرونا، تعطیلی بخشی از کسب و کارها و تحریم های ظالمانه به وچود آمد اما جنبه های مثبتی هم داشت و عملکرد قابل قبول و سالی سرشار از موفقیت را برای صندوق رقم زد.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط صندوق پرداخت شد که نسبت به سال قبل از آن رشد ۴۰ درصدی داشته است. امسال نیز همچنان بر غیرحضوری کردن فعالیتهای صندوق تاکید داریم و تلاش می کنیم که با بهره گیری از فناوری های اطلاعاتی و الکترونیکی، حضور مراجعان را کاهش دهیم.

نوراله زاده با تاکید بر احیای مشاغل آسیب دیده از کرونا گفت: صندوق کارآفرینی امید در دوران کرونا در کنار مشاغل و صاحبان کسب وکارهای آسیب دیده قرار گرفت و سال گذشته با حمایت از هزاران کسب و کار خرد و کوچک در حد توان و بضاعت خود آنها را مورد حمایت مالی قرار داد.

به گفته وی، صندوق کارآفرینی امید با حمایت از مزیت‌های رقابتی روستاها و توانمندسازی جوامع محلی، طرح هر روستا یک محصول را پیش برده و با حمایت از انواع کسب‌وکارهای خرد و کوچک، روستاها را به ‌سمت روستای بدون بیکار هدایت کرده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید درعین حال به تفاهم نامه های منعقده با سازمانها و دستگاههای خصوصی و دولتی اشاره و اظهار کرد: مجموع تفاهم نامه های برقرار شده ۳۵۰ میلیارد تومان برای صندوق ارزش داشته است. اخیرا تفاهم نامه مشترکی با مرکز ملی فرش منعتقد کردیم که امضای آن با هدف تامین مالی هنرصنعت فرش دستباف و مشارکت در تزریق منابع مالی لازم در این حوزه صورت گرفت.

نوراله زاده افزود: خوشبختانه فرش دستباف از مزیت رقابتی در کشور برخوردار است و با توجه به اینکه طی سالهای گذشته از تولید فرش دستباف حمایت کرده ایم و در قانون اشتغال پایدار روستایی نیز تولید فرش یکی از محصولات مورد حمایت در کنار صنایع دستی بوده است، بر این اساس در جهت حمایت مالی از این هنرصنعت اقدام کردیم تا احیای مجدد جایگاه فرش دستباف در بازارهای جهانی را شاهد باشیم.

به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، توسعه صنعت فرش دستباف به ویژه در محیط های روستایی از جمله ظرفیتهای مناسب برای اشتغالزایی و درآمدزایی به شمار می رود و ارزش افزوده بالایی به دنبال دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha