دکتر مهین یاهوئیان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تلخی و بدمزه بودن دهان نشان میدهد که بدن دچار اختلالی شده است که باید علت آن را ریشه یابی و درمان کنید.
وی با بیان این که عوامل مختلفی در تلخی دهان مانند عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، مشکلات کبدی، تغذیه نامناسب، تکثیر باکتری ها و سینوزیت نقش دارند، گفت: خشکی دهان ناشی از بیماری هایی مانند دیابت، پرخوری و مصرف غذاهای چرب در وعده شام، بارداری به دلیل تغییرات هورمونی، مشکلات کبدی و در نتیجه تجمع سموم در بدن، تجمع باکتری ها به دلیل کاهش ترشح بزاق در شب، اسیدی شدن مری و در نتیجه تامین غذای باکتری ها و رفلاکس معده، سینوزیت و در نتیجه تامین غذای باکتری ها، مولتی ویتامین ها و مکمل ها که اغلب دارای آهن، روی و مس هستند از جمله دلایل مهم در تلخی و بدمزه بودن دهان هنگام صبح است.
دکتر یاهوئیان با بیان این که مصرف سیگار بر غدد چشایی اثرگذار است، افزود: مصرف آن و همچنین عدم رعایت بهداشت دهان و دندان در تلخی و بوی بد دهان تاثیرگذار است.
وی بهترین راهکار برای مقابله با مشکل بدمزه بودن و تلخی دهان را مصرف مواد غذایی مناسب دانست که به سم زدایی بدن کمک می کنند.
دکتر یاهوئیان عنوان کرد: مصرف مایعات برای رفع مشکل کم آبی بدن، مصرف مرکبات ترش مزه برای ترشح بزاق، استفاده از نخ دندان و مسواک دندان ها و زبان، سم زدایی با سیر، چغندر، لیمو، عسل و جعفری، رفع مشکل رفلاکس معده، غرغره با آب نمک و جوش شیرین از جمله راهکارهای مقابله با بدمزه بودن و تلخی دهان است.
انتهای پیام
نظرات