به گزارش ایسنا، بهای معاملات اونس طلا برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، به ۱۷۳۲ دلار و ۱۱ سنت رسید اما برای کل هفته ۰.۸ درصد کاهش داشت. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۴ درصد افزایش، در ۱۷۳۲ دلار و ۳۰ سنت بسته شد و برای کل هفته ۰.۵ درصد کاهش نشان داد.
دیوید میگر، مدیر معاملات فلزات در شرکت های ریج فیوچرز اظهار کرد: کاهش قیمت طلا با تقاضای خرید و افزایش قیمت این فلز با فروش روبرو می شود. این کاملا دو روی سکه بازار است. دلار قویتر و رشد بازده اوراق خزانه قیمت طلا را از یک سو تحت فشار کاهشی قرار داده و رشد موارد ابتلا به ویروس کرونا و سیاست نرخ بهره اندک بانک مرکزی آمریکا از سوی دیگر از قیمت طلا پشتیبانی کرده است. هنوز معلوم نیست کدام بخش برتری پیدا خواهد کرد.
رشد ملایم قیمت طلا در معاملات روز جمعه با وجود دلار قویتر و اوج گیری بازده اوراق خزانه روی داد که این اواخر روی جذابیت سرمایه گذاری طلا تاثیر منفی داشته اند.
دلار قویتر معاملات طلا که به این ارز قیمت گذاری می شود را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر می کند و رشد بازده اوراق خزانه هم هزینه نگهداری طلا که بازدهی ندارد را افزایش می دهد.
با این حال سوکی کوپر، تحلیلگر بانک استاندارد چارترد در یادداشتی نوشت: اما فراتر از بازده کوتاه مدت، فضای کلان برای طلا مثبت مانده است زیرا روند نزولی دلار ازسرگرفته می شود و بازده واقعی منفی می ماند.
بر اساس گزارش رویترز، موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس در جهان است، از ابتدای سال ۲۰۲۱ تاکنون شاهد خروج بیش از ۱۴۰ تن طلا بوده است.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، به ۲۴ دلار و ۹۹ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۲.۱ درصد افزایش یافت و به ۲۶۶۳ دلار و ۷۳ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۲.۴ درصد افزایش، ۱۱۷۴ دلار و ۲۶ سنت معامله شد.
انتهای پیام
نظرات